Buk absolvoval krátké soustředění v okolí Lipna

0

Nováček soutěže AC Buk, který minulý ročník ovládnul okresní přebor Jindřichův Hradec nezahálí. Hráči vyrazili na krátké soustředění k přehradě Lipno.

V rámci druhého červencového týdne si hráči AC BUK prodloužili víkend a vyrazili v rámci přípravy na Lipno. Vzhledem k nevlídnému počasí sice neabsolvovali tolik tréninkových jednotek, kolik původně plánovali, ale soustředění slovy obránce Libora Vondráčka vnímají pozitivně. „Soustředění hodnotím kladně. Postupujeme do vyšší soutěže, a proto jsme se zaměřili zejména na zvýšení fyzické odolnosti, pod čímž si můžeme představit trénink v písku nebo zejména delší výšlapy přes den i ve večerních hodinách. Cílem našich výprav byly často atraktivní vyhlídky. Za zmínku stojí zejména trasa na Vítkův hrádek. Pěkná vyhlídka je pak také na kopci u kaple Panny Marie Bolestné ve Frymburku. Za proměnlivého počasí jsme si v kempu zpříjemnili čekání dovednostními aktivitami s míčem jako třeba nohejbal nebo oblíbená bambucha. Otužilci si vyzkoušeli koupel v Lipenské přehradě a zapomenout nemůžeme ani na přátelské utkání se soupeřem, který v minulém roce obsadil 6. místo v 1.B třídě.“

Pro úplnost se sluší dodat, že vzhledem k nepřizpůsobivému terénu se přátelské utkání odehrálo jen na půlce hřiště a vzhledem k probíhajícímu dešti se hrací doba zkrátila na 2x30 minut. V dresu AC Buk zazářil Daniel Hamerník, který vstřelil 5 branek a jeho tým podle informací z klubového Facebooku zvítězil 11:4.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou