Kralovice oslavily sto let fotbalu. Zahrály jim i kapely Jaksi Taksi a zakázanÝovoce

0

TJ Sokol Kralovice, klub hrající 1.A třídu Plzeňského kraje, o víkendu oslavil sto let od založení klubu.

Všichni členové fotbalového klubu se podíleli již na samotných přípravách. Největší zásluhu na chodu oslav měl prezident fotbalového klubu TJ Sokol Kralovice Michal Wollráb, který zajišťoval program, kapely, atrakce pro děti, povolení a také zajistil sponzorské dary od místních firem a podnikatelů. 

 

Akce začala v pátek hodinu po poledni hudebním vystoupením orchestru ZUŠ Plasy, následoval zápas kralovické mladší a starší přípravky, dále předvedli své umění kralovičtí mladí hasiči - Soptíci a dobrovolní hasiči města Kralovice. Zahrála také dechová kapela Kralovanka. Před fotbalovým utkání kralovické staré gardy proti fotbalistům z okolích vesnic byly oceněni osobnosti, které se nejvíce přičinili na chodu a rozvoji klubu. Od starosty pana Karla Popela a předsedy fotbalového klubu Michala Wollrába dostaly dárkový balík a pamětní plaketu: Petr Vopat (hráč, bývalý předseda klubu a funkcionář), Stanislav Kouba (trenér, funkcionář), p. Lavička (funkcionář), Petr Purkar (člen, funkcionář, trenér), p. Kodýtek (hráč, funkcionář), Václav Vopat (hráč, funkcionář, trenér, člen výboru), Jaroslav Bodurka (hráč, funkcionář, trenér).

 

Po celý páteční den byly pro děti i dospělé připraveny zábavné atrakce a soutěže od místního domu dětí a mládeže. Večerní zápasu obstarala hudební skupina Sifon. 

 

Sobotní program se nesl ve znamení již šestého ročníku memoriálu Martina Procházky. Turnaje se zúčastnilo 13 týmu. První skupina byla složena z fotbalových týmů složených z hráčů, kteří aktivně hrají. Druhá skupina byla složena ze sportovců a přátel klubu. Turnaj na počest Martina Procházky, bývalého brankáře domácí mužstva, který v 26 letech podlehnul zákeřné nemoci, se hraje systémem 4+1 na malém hřišti.

Letošní ročník ovládnul domácí A tým, který ve finále zdolal mužstvo Penny 4:3 a v celém turnaji neztratil ani bod.

Přehled všech zúčastněných družstev:

A tým – 1. místo

Penny – 2. místo

Trenéři – semifinále

Kožlany – semifinále

Hadačka – skupina A (3. místo)

Kozojedy – skupina A (4. místo)

FC Roma – skupina A (5. místo)

Mladotice – skupina A (6. místo)

Dorost – skupina A (7. místo)

Sarkafarka – skupina B (3. místo)

Dívky – skupina B (4. místo)

Lednice – skupina B (5. místo)

Hokejisté – skupina B (6. místo)

 

V podvečer začal koncert tří kapel - Paheyl, Jaksi Taksi, Zakázaný Ovoce.

 

V průběhu dvou dní bylo připraveno velmi bohaté občerstvení, o které se starali hráči a členové klubu. 

 

Akce se povedla díky příjemnému počasí a také díky pomoci všech hráčů a členů klubu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou