Tip experta: Jestli se sejdeme, věřím ve vítězství

0

15. kolo čtvrté třídy skupiny A nám přiblíží Ondřej Černý, který nám dodává informace z klubu Sokol Herálec. S fotbalem začínal v šesti letech v Herálci, poté jako mladší žák odešel na hostování do Žďáru nad Sázavou, kde prošel všemi věkovými kategoriemi. Největším jeho úspěchem zde byl postup do divize v dorostenecké kategorii. V současné době působí v Herálci jako hráč A týmu, trenér přípravky a administrátor klubu. Minulý víkend se rezerva Herálce nesešla a musela odehrát první poločas v devíti lidech. Nechme se překvapit, jak tomu bude tuto sobotu.

Hamry B  - Herálec B, Tip 2

Zde záleží, v jakém počtu se herálečtí hráči sejdou. Podle informací přislíbil účast Standa Suchý, který je rozdílovým hráčem týmu a do hry by měl vnést myšlenku, klid a srdíčko. Jsem zvědavý,  jak se s tím kluci poperou. Hamry budou těžký oříšek, ale můj patriotismus říká, že domácí podruhé za sebou padnou doma a Herálec si odveze všechny 3 body.

 

Vlachovice - Vír B, Tip 2

Domácí se budou chtít dostat z posledního místa tabulky, ale vyhraje zkušenější tým, tedy Vír.

 

Pohledec  B - Bohdalov B, Tip 0

Domácí budou chtít odčinit porážku z předešlého kola a hosté si nechají utužení party ve stovce na večer - zde mi vychází krásný kříž.

 

Polnička – Rozsochy B, Tip 1

V souboji o 6 bodů věřím více Polničce. Rozhodnou rozměry hřiště, bojovnost a hlavně divácká kulisa. Domácí zvítězí 1:0 a zápas rozhodne sniper Víška.

 

V. Losenice - Bobrová B, Tip 0

Domácí jsou remízovým králem, ani skvělé výkony hostujícího Petra Jandy to nezmění, tudíž další kříž.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou