Zimní přípravy v týmech

0

Přehled zimní přípravy několika dalších týmů a novinky z týmů, o nichž již vyšel článek

TJ SOKOL PŘÍDOLÍ

Fotbalisté z Přídolí letos neodehráli ani jeden přípravný zápas. „Naše příprava se skládá pouze z tréninků, přípravné zápasy jsme letos žádné neměli.“ uvedl hráč Michael Štěpánek.

 

SK VĚTŘNÍ B

V béčku Větřní je příprava spojena s prvním mužstvem. „V přípravě se sestava točila áčko a béčko dohromady.“ prohlásil trenér Marian Gondek. Mužstvo jde do jarních bojů beze změn.

 

SOKOL KŘEMŽE

Žádnou změnu v kádru nehlásí ani v Křemži. Tým sehrál 3 přípravné zápasy, v nichž si připsal výhru 2:0 nad týmem TJ Vrábče ze III.třídy, prohru 1:4 s účastníkem OP České Budějovice TJ Sokolem Žabovřesky a prohru 1:5 s Ledenicemi, které hrají I.B třídu.

 

FC LIPNO NAD VLTAVOU

Dva odchody a jednu posilu hlásí na Lipně. Miroslav Hamburg a Michal Koutský odešli do Loučovic, které hrají I.B třídu. Do kádru přišel Jaroslav Knotek z FK Borek. V přípravě nejprve Lipenští podlehli 1:3 Malontům. Utkání se hrálo na umělce v Českém Krumlově. V další přípravě na umělé trávě, tentokrát v Borovanech, zvítězili 7:6. „Byl to hodně bláznivý zápas, který byl nahoru, dolů, ale nakonec jsme vyhráli“ zhodnotil přestřelku hráč Ondřej Panský. Generálku na soutěž obstaral pro Lipno zápas s týmem Rožmberka z Okresní soutěže. Lipenští zvítězili doma 4:2.

 

FK DYNAMO VYŠŠÍ BROD

Ve Vyšším Brodu se příprava na jaro téměř nekonala. „Scházeli jsme se ve třech lidech, takže příprava neproběhla skoro žádná.“ Konstatoval hrající trenér Tomáš Račák. Třetí mužstvo podzimní tabulky sehrálo jediný přípravný zápas s Rožmberkem (okresní soutěž) a zvítězilo v něm 3:1.

 

FK NOVÁ VES - BRLOH

V týmu Nová Ves – Brloh přistoupili k zimní přípravě opravdu zodpovědně. Každý čtvrtek probíhal trénink v hale ve Chvalšinách. První přípravný zápas na umělce na Složišti prohráli v poslepované sestavě se Zliví rozdílem třídy. Ve druhém utkání podlehli rakouskému mužstvu SV Walding 3:6 na umělé trávě na Hluboké. Následovalo 4denní soustředění v okolí Kamenice nad Lipou, kde se trénovalo na umělé trávě. Soustředění bylo završeno prohrou 3:5 s celkem z Černovic (okresní přebor Pelhřimov). Další přípravný zápas, již na přírodním pažitu v Černém Dubu, fotbalisté Nové Vsi – Brlohu prohráli s domácím mužstvem 3:4. Generálkou na vstup do soutěže byl zápas v Holubově, který skončil nerozhodným výsledkem 1:1. Složení mužstva zůstalo stejné jako na podzim. Přípravu pro nás zhodnotil trenér Jiří Anderle: „ Po několika sezónách se přístup hráčů, nejen k zimní přípravě, zlepšil. Jsem spokojen s docházkou hráčů, s kvalitou a s počtem přípravných zápasů. Už méně jsem spokojen s výsledky, ale očekávám, že ty přijdou v sezóně.“ Jako cíle pro jaro trenér jmenoval výsledkové zlepšení a dotáhnutí se na špičku tabulky.

 

FK ŠUMAVA FRYMBURK B

V béčku Frymburku se nic zvláštního nedělo. Dle sekretáře klubu, pana Mertla, hrají za tým hlavně mladší kluci, kteří na tréninky přes zimu, slušně řečeno, kašlou. Pár aktivnějších jedinců se připravovalo s áčkem, s kterým se zúčastnili i přáteláků.

 

FK SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV B

Krumlovské béčko mělo přípravu individuální. „Individuál je prý teď moderní“ říká s úsměvem hráč týmu Antonín Krák. Mužstvo sehrálo jediný přípravný zápas, kde se spojilo s Kájovem a podlehlo 2:5 Netolicím. „Na nadcházející zápas s Chvalšinamí jsme 100% připraveni a věříme, že si odvezeme všechny body.“ sděluje Krák.

 

Nakonec ještě doplnění dalších aktualit z týmů, o kterých již vyšly články:

 

TJ SOKOL KÁJOV

 

23. 3. 2019

Kájov - Kaplice B 2:1 (2:0)

 

Góly: Čer, Maršál - Janura

Rozhodčí: Adamovič

 

Sokol Kájov: Galko - A. Novotný, Němec, Baláž, Žilavý - Čer, I. Didkivski, Čabela, A. Didkivski - Maršál, Kolaj.

Střídali Kocián a Holienčin.

Trenér Miroslav Grabec.

 

Spartak Kapliice B: J. Říha - Zifčák, Kučera, Aibl, Šebest - Dostál, Preusler, Jirka, Lang - Janura, Presniakov.

Střídali Fiala a Hosenseidl. 

 

30. 3. 2019

Benešov - Kájov 2:2 

Góly: Dömi, D. Kuchař - Haláček, I. Didkivski

Rozhodčí: Chudý

 

Sokol Kájov: Galko - Čer, Němec, Haláček, Žilavý - A. Novotný, I. Didkivski, Čabela, A. Didkivski - Maršál, Kolaj.

Střídali Glonec, Doubek a Kocián.

 

TJ SOKOL CHVALŠINY 

 

Kaplice B : Chvalšiny 2:1

Trenér Zbyněk Ginzel zhodnotil zápas:
"Generálka na mistrovské utkání se nám nevydařila. Prohráli jsme 2:1 s dobře hrajícím mužstvem Kaplice "B". Soupeř nás přehrál kvalitou i když jsme vedli krásným gólem Zbyňka Ginzela mladšího. Kaplice měla ve svém středu kvalitního Petra Januru a v útoku hbitého Urazila. Tito dva nás hodně zlobili. K naší hře řeknu jen dvě slova. Životospráva a trénink !!!"

 

Během následujících dní vyjde článek o Malontech a o víkendu již započnou boje o první jarní body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou