SK Moravan Oldřišov se utká s FC SO Bruntálem v rámci MOL cupu

0

Ještě v loňské sezoně hrál Bruntál pod vedením trenéra Antonína Mury Krajský přebor, ve kterém se dlouho rvali nejvyšší pozice. Bruntál nakonec postoupil z druhé pozice a letos se tak účastní Divize E. To Oldřišov loni suverénně opanoval 1.A třídu a zaslouženě postoupil do Krajského přeboru. Nyní se oba celky potkávají v předkole MOL cupu.

Duel mezi Bruntálem a Oldřišovem bude zajímavý nejen tím, že půjde o nováčka Krajského přeboru proti jednomu z loňských špičkových týmů, ale také v tom, že Moravan Oldřišov má za sebou dlouhou cestu až do tohoto již "MOL cupového" předkola. Moravan si musel v rámci okresních a krajských pohárů poradit nejprve s celky Budišova, který vyřadil výsledkem 3:0 (hráno na stadionu SFC Opava), dále když porazil Jakubčovice hrající 1.A třídu vysoko 1:6 a hlavně poté se docela natrápil v samotném finále s FK Staříčem - týmem hrajícím Okresní přebor, nad kterým Moravan zvítězil na neutrálním hřišti v Šilheřovicích těsně 2:3. To bylo už v době kdy měl Moravan jisté vítězství v 1.A třídě, kterou nakonec vyhrál o 8 bodů.

 

To Bruntál má díky postupu do Divize E vstupenku do předkola jistou. Samotné utkání slibuje zajímavou podívanou a odehraje se 29.7 v 17:00 na hřišti Moravanu Oldřišov. Vítěze pak čeká utkání prvního kola s nováčkem MSFL Dolním Benešovem, které je na programu 15.8. v 17:00 (změny vyhrazeny) na hřišti postupivšího týmu zápasu Moravan Oldřišov - FC SO Bruntál.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou