Petřín bude využívat zcela přestavěný fotbalový areál!

0

Fotbalisté plzeňského Petřína sice zamířili z Divize zpět do Krajského přeboru, ale na diplomatickém poli prožívají úspěšné období. Klub byl na dva roky zařazen mezi Sportovní centra talentované mládeže a do konce roku navíc bude dokončena kompletní přestavba jeho fotbalového hřiště na Slovanech.

Stadion SK Plzeň 1994 projde totální přestavbou, na jejímž konci budou dvě nová fotbalová hřiště. Práce, které vyjdou na zhruba 27,5 milionů korun, byly zahájeny již na začátku června slavnostním položením základního kamene. Petřínští mohli vše uskutečnit i díky dotaci od ministerstva školství a příspěvkům od města a příslušného městského obvodu. Vše by mělo být hotovo do konce tohoto roku. „Tlačí nás čas. Chtěli jsme začít v březnu. Doufám, že všechno bude nakonec v pohodě, protože hotovo musí být letos,“ pravil pro zpravodajský server QAP.cz předseda SK Plzeň 1894 a šéftrenér mládeže Petřína, Radek Vodrážka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou