Personální změny ve Velké Bíteši

0

Ve Velké Bíteši je krátce po skončení sezony živo. Místo Jiřího Miky povede tým dosavadní trenér Bystrce Libor Danihelka. Tým opouští zkušení Pohl s Chlupem. Naopak přichází Kuldan se Sodomkou z Blanska.

Webové stránky FC PBS Velká Bíteš informují o následujících změnách:

 

Zkušený trenér Libor Danihelka vedl v posledních sezonách mužstvo Bystrce. Jako asistenta si do Velké Bíteše přivádí Libora Axamita.

 

Po neúspěšných jednáních s vedením klubu opustili na volný přestup tým dva zkušení hráči Jan Pohl a Jiří Chlup, kteří zamířili do Tišnova. Hostování končí trojici Bílek, Knos a Daněk, kteří nastoupí do přípravy s mateřským oddílem z Líšně. Otazník visí nad dalším působením Ryana Whittinghama.

 

Novými hráči jsou záložník František Kuldan a útočník Tomáš Sodomka z Blanska. Dalšími novici budou Marek Hošek (Jaroměřice nad Rokytnou), Dominik Pořízek (MS Brno) a dorostenec David Burian (Tišnov).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou