TJ Řepiště: Cíl pro jaro? Posun do klidného středu tabulky

0

Řepiště si na podzim užily chvíle slávy při utkání před televizními kamerami. Jaké jsou jejich ambice a cíle do jara?

Fotbalisté TJ Řepiště se po Novém roce sešli 23.1.2018 kdy oficiálně zahájili přípravu na těžké jarní boje o záchranu. Ve své druhé sezoně v 1.B třídě sk. C totiž získali ve 13 kolech jen 10 bodů a tak je čeká nelehký úkol v podobě záchrany soutěže i pro nadcházející ročník. Řepiště totiž mají na poslední Nýdek náskok pouhých 2 bodů.  Co je pro klub pozitivní je, však to, že od 9. Václavovic je dělí pouhé 2 body, takže situace není neřešitelná. Navíc chce-li tým dosáhnout vytyčeného cíle, kterým je posun do středu tabulky a co nejrychlejší záchrana v soutěži.

 

Tým však při trénincích, které probíhají na malé umělé trávě nedaleko řepišťského areálu sužuje malá tréninková účast, která je způsobena jak zdravotními, tak osobními důvody. Hrstka těch, kteří se tréninků účastní, pak pracuje zejména na fyzické kondici.

Vrcholem celé přípravy pro TJ Řepiště bylo jednoznačně soustředění ve Frýdlantu nad Ostravicí, kde měli hráči k dispozici místní umělou trávu a také velmi rozmanitý kopcovitý terén pro kondiční výběhy. 

 

Co se herní stránky týče tak klub zatím odehrál v přípravě celkem 3 utkání, z toho 2 s týmy z 1.A třídy a to konkrétně:

TJ Řepiště 7:3 TJ BDSTAV Sedliště

TJ Řepiště 5:4 SK Brušperk

TJ Řepiště 2:8 Suché Lazce

Do začátku soutěže pak tým ještě čeká duel s Lískovcem, jenž se bude hrát 17.3.

 

Co se týče aktuálních pohybů v kádru, tak nastaly tyto změny: 

Příchody: Ján Moravčík

Odchody: Jan Plonka, Jan Kovács

Kádr však není definitivně uzavřen, jelikož se ještě stále jedná o nějakých příchodech.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou