Hlasování o hráče 18. kola Krajského přeboru ovládl Michal Kobera

0

Hlasování o nejlepšího hráče 18. kola Krajského přeboru Karlovarského kraje je za námi a mi vám přinášíme výsledky. První pozici obsadil Michal Kobera, na druhé příčce se umístil Petr Filák a třetí příčka patřila Matějovi Mikuláškovi.

Michal Kobera se na prvním místě umístil díky tomu, že posbíral 52 procent všech vašich hlasů. Záložník FK Ostrov vstřelil v posledním zápase tři góly a to ještě v 82. minutě střídal, aby uvolnil místo pro dalšího hráče.

 

I druhé místo patřilo hráči z Ostrova. Obránce Petr Filák v utkání s Františkovými Lázněmi držel obrannou linii v pozoru a jeho tým neinkasoval ani jednou. Filák posbíral 22 procent hlasů.

 

Třetí místo obsadil Matěj Mikulášek. Šikovný záložník vystelil Staré Roli tři body, když si připsal vítěznou branku proti Chebu. Mikulášek obdržel 10 procent hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou