Tošanovice si zpestřily přípravu soustředěním na Ukrajině

0

Tým z Tošanovic zakončil podzim v klidném středu tabulky na 7. pozici se ziskem 19 bodů. Podle dosavadních výsledků by je mělo čekat klidné jaro.

Společná příprava mužů a dorostu TJ Tošanovice probíhá 2x týdně na menších hřištích s umělým povrchem v Třanovicích, resp. na Tošanovických Poloninách, zaměřenou jak na fyzickou kondici hráčů, tak na technickou připravenost před startem jarní sezony.

Na konci měsíce února absolvovali hráči z Tošanovic vydařené pětidenní soustředění na ukrajinském Zakarpatí v nádherném, nově vybudovaném sportkomplexu „Zinedine“ na periferii Užhorodu, kde měli dispozici dvě menší hřiště s umělým trávníkem, tělocvičnu, posilovnu a krytý bazén. V rámci soustředění fotbalisté tošanovické „Chechči“ odehráli přátelský zápas s celkem Užhorodské regionální mládeže, do kterého nastoupila "Chechča" kombinovaně s dorostenci a zvítězila v něm 2:0. 

 

Další přípravný zápas na umělé trávě, tentokrát ve Frýdku, hráči Tošanovic odehráli proti celku z okresního přeboru SK Nošovice-Lhoty, kterému dle slov předsedy Tomáše Bělíka nepochopitelně podlehli vysoko 7:2. Jelikož Tošanovicím celek z Dobratic odřekl kvůli nemoci vzájemný přípravný zápas, tak poslední příprava je čeká v sobotu 17. 3. na umělé trávě v Českém Těšíně proti celku ze sousední obce Vojkovice.

Dále se do kádru mužů po době strávené v jiných klubech vrátili hráči Jan Kovács z Řepišť a Denis Judita z Dolních Datyň. Naopak naše řady opustil obránce David Grygar, který se chopil trenérské činnosti v sousedním Hnojníku. "Náš kádr opustí možná ještě jeden až dva hráči, ale o tom je zatím předčasné mluvit," svěřil se předseda Bělík.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou