Příprava na start soutěže

0

Napříč plzeňskými soutěžemi před začátkem fotbalového jara...

Baník Stříbro (KP) - Žlutice 9:2 (KP Karlovarský kraj)

 

Dýšina (Plzeň - Město | Okresní přebor) - Trnová 6:0 (Plzeň - Sever | IV. třída sk. B)

V rámci turnaje v Horní Bříze se sehrálo další fotbalové utkání. Sympatickým výkonem v začátku utkání si trnovští hráči vypracovali několik příležetostí, ale síť se poprvé rozvlnila na jejich straně, kdy nabídli soupeři jejich první šanci zápasu a ten proměnil neomylně. V zápětí bek obranným odkopem nedal vlastnímu golmanovi šanci a už to bylo 0:2, obraz hry se změnil a dýšinský soupeř předčil pohybem i kombinační hrou a přidal do poločasu ještě 2 branky. V druhém poločase byla Dýšina také lepší a k ničemu Trnovou nepouštěla a dál hrozil útočnými akcemi. Až v druhé části půle si Trnová vypracovala několik příležitostí na korigování výsledku, ale chyběla přesnost v koncovce, v samotném závěru se množily úniky do otevřené obrany až z toho padly další dvě branky Dýšiny.

 

TJ Staňkov (I.B A) - Okula Nýrsko 3:2 (KP) (2:0)
Branky: György T., Výtisk

Generálka na krajský přebor Nýrsku výsledkově nevyšla a náskok soupeře, který trestal nýrské chyby, se mu nepodařilo dohnat.

 

 

 

 

Zruč - Chotíkov 7:5

 

 

Lam (Něm.) - Přeštice 4:2 (1:1) (Divize) 
Branky: Strejček 2

 

Chodovou Planou (I.B A) bude trénovat Radek Pánek, jeho úkolem bude přispět k záchraně soutěže. Po podzimu má tým na kontě 13 bodů a obsadil 12. příčku ze 14 celků.

 

Chybí výsledek vašeho přípravného celku v našem přehledu? Tak nám dejte jako registrovaný uživatel vědět ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou