FOTO: Chodské pohárové derby nabídlo velký boj, nakonec slavilo domažlické béčko

0

Domažličtí hostili na své umělce ve druhém kole Poháru KFS soupeře z Tlumačova. Protivníka z pět kilometrů vzdálené obce. V soutěži se tyto týmy (prozatím) potkat nemohou, takže zimní zápas se dal nazvat derby o fotbalového krále Chodska.

TJ Jiskra Domažlice B (KP) - TJ START Tlumačov (I.A) 2:1 (0:1)

Branky: 65. a 70. (pen.) Lucák - 11. Copák

 

Tlumačov začal nebojácně a do vedení ho poslal Copák, skóre 0:1 vydrželo už po celý první poločas. Bojovný duel, ve kterém rozhodčí musel krotit hned sedm hráčů žlutou kartou, našel dalšího střelce v 65. minutě, když se ze standardky trefil Lucák. A stejný hráč se o pět minut později postavil i k penaltě a rozhodující trefou zařídil postup do čtvrtfinále poháru svým barvám.

 

Pokud Tlumačov na jaře uhájí náskok na vedoucí pozici v I.A, čekají nás už od příští sezóny střetnutí sousedů v krajském přeboru!

 

OHLASY

Martin Steinbrücker, trenér Domažlic B (pro benfikajiskry.blog.cz) : "Soupeři jsme naší chybou nabídli dostat se do vedení a tak se soustředil hlavně na bránění. I když jsme byli celý první poločas dominantní, nedostávali jsme se do zakončení a náš tlak byl bez efektu. Druhý poločas jsme ještě zvýšili tempo a zápas zaslouženě otočili. Cením si přístupu všech našich hráčů. Jsem rád, že se zápas vedl korektně z obou stran a nedošlo k žádnému zranění."

 

Radek Šindelář, Start Tlumačov: (pro benfikajiskry.blog.cz): "Benfika doplněna hráči A týmu byla dnes od prvních minut lepší na míči, ale to se dalo čekat už z rozdílného pojetí fotbalu obou celků. Nám se podařilo po chybě soupeře vstřelit první gól a vedení udržet do poločasu. V druhé půli jsme mohli byt trochu aktivnější, Benfika zaslouženě srovnala z přímého kopu a pak šla do vedení z mého pohledu dost přísné penalty. Zápas nebyl až tak pohledný, ale měl náboj. Myslím, že diváci byli spokojeni."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou