Český Těšín čeká těžký boj o záchranu

0

Katastrofální podzim odsoudil českotěšínské fotbalisty k boji o záchranu. U Olše však zbraně neskládají a chystají se na perné jaro.

     Zisk tragických 9-ti bodů neznamená pro Český Těšín nic jiného, než jarní boj o holý život. Pokud se chtějí zachránit, musí předvést podobný výkon, který je před třemi lety rovněž zachránil v Krajském přeboru, kdy měli po podzimu 11 bodů.

     Do přípravy vstoupili těšínští pěkně z ostra. Na neděli 14. ledna si na svou umělku na Frýdecké ulici pozvali ligové dorostence Karviné, vracející se tou dobou z kondičního soustředění. Utkání skončilo 1-1. Na rozdíl od například Polanky se hráči připravují výhradně na hřišti, již zmíněné umělé trávě. Výjimku tvořilo pouze čtyřdenní soustředění v hotelu Excelsior v Horní Lomné.

     Kádr zůstal pohromadě, jediným odchodem je konec kariéry bývalého ligového útočníka Michala Hubníka, který nyní působí v třetiligovém Valašském meziříčí jako hlavní trenér.

 

Přípravná utkání

FK Český Těšín 1-1 MFK Karviná U19

FK Český Těšín 7-0 Stonava

FK Český Těšín 4-1 Bystřice

 

Další přípravná utkání

16.2. Třinec U19

23.2 Dětmarovice

2.3. Baník Albrechtice

9.3. Dobratice

 

Změny v kádru

Odchody:

-          Michal Hubník (konec kariéry)

 

Příchody

-          Martin Vlachovič (Vendryně)

-          Jan Žebrok (SK Chválkovice)

 

     Český Těšín má pro jaro jednoznačný úkol, a to pokusit se zachránit Krajský přebor i pro příští ročník. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou