Po podzimní části ve Zdicích spokojeni nejsou

0

Do jarní části pod novým Trenérem

Zimní příprava A – týmu začala v sobotu 13. 1. 2018. Oproti podzimní části došlo ke změně v realizačním týmu. Po nepříliš povedené podzimní části sezóny odešel z pozice trenéra Miroslav Porsch. Pro jarní část převezme A - tým bývalý asistent Jiří Kment. Asistovat mu bude rovněž dlouholetý hráč zdické Olympie Jiří Kulhánek.

Z počátku zimní přípravy jsme nastavili režim tréninků: úterý – čtvrtek – sobota. V sobotu pro tréninky využíváme UMT v Králově Dvoře.

V neděli 4. 2. 2018 nás čeká první zápas v rámci Zimní ligy v Berouně. Postupně nás čekají zápasy s Vinařicemi, Všeradicemi a Dobřichovicemi. Poslední víkend před prvním mistrovským utkáním nás čeká generálka na hřišti SK Chlumec.

Po podzimní části samozřejmě nejsme spokojeni s umístěním ve středu tabulky. Cílem pro jaro je přestat ztrácet body na domácím hřišti a dostat se na přední pozice v soutěži "uvedl Michal Macourek předseda Olympie Zdice"

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou