Rosicím se vrací Malata

0

Již v pondělí 8. ledna zahájili fotbalisté “A” týmu Slovanu zimní přípravu na jarní část Fortuna Moravskoslezské divize D, do které budou rosičtí vstupovat ze 4. místa. 

Dle webu FC Slovan Rosice kromě stálých opor týmu, mezi které se po půlroční pauze zaviněné zraněním vrací kapitán Petr Malata, se do přípravy zapojí i několik nových či staronových hráčů. Z Hodonína přichází na zkoušku krajní záložník či útočník Jiří Tulaydan (1998). Do přípravy se zapojí David Strnad (1999), který už v dresu Slovanu odehrál jarní část sezóny 2016/17. Ze Zastávky se vrací záložník Jakub Foral (1995) a brankář Peter Balčirák (1994). Po půlročním angažmá v Moravské Slavii Brno se k “A” týmu připojí kmenový hráč Slovanu Lukáš Michna (1990) a na zkoušku z Novosedel přichází i obránce Daniel Chlup (1997). Poslední novou tváří v kabině áčka pak bude útočník Miroslav Kozel (2002), který na podzim nastřílel za mladší dorost 16 branek. Příchod dalších posil je v jednání. Ze zranění se stále zotavují Kugler s Havláskem. V kolonce odchodů prozatím nefiguruje nikdo z hráčů podzimního kádru.

 

Uzdravený Petr Malata se již zapojil do přípravy. „Ředitel klubu mi říkal, ať začnu zvolna, třeba jen posilovnou, ale rovnou jsem běhal, potřebuji to. Hrál jsem i fotbálek na tréninku, koleno vůbec necítím, jen mě bolí celé tělo, půl roku jsem nic nedělal. Pět až sedm kilo jsem určitě nabral, ale jak se začnu hýbat, půjde to dolů,“ řekl ostřílený matador Brněnskému deníku.

 

Přípravné zápasy:

27.1.    HFK Třebíč (11:00, Třebíč)
3.2.      SK Olympia Ráječko (13:00, Blansko)
10.2.    Slovan Rosice (10:00, Velké Meziříčí)
17.2.    SK Líšeň (10:00, VUT)
28.2.    MFK Vyškov (18:00, Vyškov)
10.3.    TJ Tatran Bohunice (11:00, Rosice)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou