Vítězům ze sestav podzimu připravil SportFotbal parádní ceny. Kromě voucherů se hraje o skvělé zážitky pro celý tým!

0

Tentokrát se opravdu vyplatí do hlasovaní zapojit celý tým. Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen i lákavou odměnu pro klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila opravdu luxusní ceny - přesvědčte se sami.

 

V naší pravidelné divácké anketě hledáme jako každý půlrok ty nejlepší hráče z celé republiky. Fanoušci, spoluhráči, trenéři a ostatní příznivci klubu mohou svými hlasy posunout jejich hráče do velkého finále. Tam z jedenáctky nejlepších (tedy z vítězných hráčů s nejvíce hlasy z jednotlivých sestav podzimu) vylosujeme tři šťastlivce. Šance odnést si nějakou individuální cenu je tedy mezi finálovou jedenáctkou opravdu veliká. Navíc nejlepší brankář bere tentokrát cenu automaticky!

 

Ale co je hlavní, kromě individuálních cen v podobě voucheru od SportFotbal.cz hrajeme nově pro první tři místa o parádní týmové ceny, posuďte sami:

1. místo: Voucher od SportFotbal.cz + Trénink pro celý tým v profesionálním klubu.

2. místo: Voucher od SportFotbal.cz  + Tréninkové pomůcky pro tým + ukázkový trénink, co s pomůckami dělat.

3. místo: Voucher od SportFotbal.cz + Ukázkový trénink pro mládež klubu.

Bonus: Pro vítězného brankáře rukavice + Trénink s profesionálním trenérem brankářů.

 

Dalo by se říct, že pro takové ceny je povinností zalarmovat všechny spoluhráče a příznivce klubu, ať svého zástupce v anketě podporují až do poslední minuty hlasování. Neváhejte sestavu vaší soutěže sdílet na sociálních sítích a zvýšit tak šance pro celý klub na luxusní ceny od SportFotbal.cz.

 

Nezapomeňte také na podmínky, které musíte splnit, abyste do osudí o ceny mohli svého spoluhráče vůbec protlačit.

 

Pro účast v TOP 11 a zařazení do losování o ceny nestačí jen svou soutěž vyhrát. Hráč musí být registrován na portálu fotbalunas.cz a mít zažádáno o roli „Hráč“ nejpozději do 31. 12. 2017.

 

Dále musí mít klub, za který hráč hraje, registrovaného minimálně jednoho zpravodaje, který s portálem bude pro novou sezonu aktivně spolupracovat a jednoho fotografa - rovněž do 31. 12. 2017. 

 

Fotbal je kolektivní sport, proto je potřeba, aby hráč dohlédl ve svém klubu, že je někdo s rolí „zpravodaj“ a „fotograf“ registrovaný na portálu fotbalunas.cz. Pokud se to ověřit nepodaří, nezbývá než vzít hlavní roli na sebe, tak jak to ty největší hvězdy ve fotbale dělají.

 

Pokud nebudou zde uvedené podmínky splněny, do TOP 11 postupuje další hráč v pořadí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou