Hráčem 18. kola se stává Jiří Horn

0

"Jedeme do Kamenice odčinit trapný výkon z domácího utkání s Polnou," říkal trenér havlíčkobrodské rezervy před víkendovým utkáním. To se Havlíčkovu Brodu podařilo znamenitě. V Kamenici nad Lipou je sice čekal nelehký úkol, neboť domácí borci okupují průběžně třetí místo tabulky, ovšem po perfektním výkonu utkání zvládli a odvezli si  domů tři body. V dobrém světle se předvedl havlíčkobrodský útočník Jiří Horn, který se po půlhodině hry trefil do sítě domácích poprvé, ve druhé půli pak pečetil výhru Havlíčkova Brodu svou druhou brankou z 63. minuty. Vysloužil si tak nominaci, společně se svým spoluhráčem Radkem Halamkou, do ideální sestavy 18. kola. A v následujícím hlasování jej fanoušci svými hlasy zvolili Hráčem 18. kola I. A třídy sk. A! 

Na druhou příčku vynesly hlasy fanoušků stopera Sokolu Pohled Josefa Eise. Ten se svým týmem sice zaváhal v utkání s posledním Novým Rychnovem, ale svou snahou a bojovností přesvědčil svého trenéra k nominaci do ideální sestavy kola.

Třetí místo patří Davidu Hospodkovi. Zadák Havlíčkovy Borové v nedělním utkání předvedl společeně s celou obranou bezchybný výkon a nedovolil hostům z Věžnice se prosadit. 

Vskutku velkým překvapením je neumístění se Josefa Klause na žádné z prvních tří pozic. Leštinský středopolař třemi brankami v utkání velel svému týmu při demolici lídra tabulky z Mírovky, avšak fanoušci Leštiny nebyli dostatečně aktivní při hlasování, a proto Josef Klaus zůstal bez čestného titulu, který by si byl jistě taktéž zasloužil.

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Jiří Horn (FC Slovan Havlíčkův Brod B) - 33%

2. Josef Eis (TJ Sokol Pohled) - 24%

3. David Hospodka (TJ Sokol Havlíčkova Borová) - 16% 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou