Nejlepší hráč 18. kola? No přece velešínský střelec Daniel Petr!

0

Velešín a Planá se rvou o místa na špičce tabulky a velký souboj o Hráče kola nyní svedli dva hráči těchto týmů. Nakonec plánského Davida Kneyse předčil skutečně jen o pár hlasů Daniel Petr! Za touto dvojicí se s odstupem umístil Lukáš Pfeffer, ale i ostatní hráči dostali velké množství hlasů. Na první trojici to tentokrát ale nestačilo. Těšíme se na vaše hlasy i za týden a teď už chystáme rozhovor s kanonýrem Velešína!

1. DANIEL PETR (FC VELEŠÍN) - 25 %

 Dva góly vstřelil v utkání se silnými Nemanicemi. Předtím po jednom Zlivi a na horké půdě SK Planá, trefil se i v úvodním jarním kole se Sedlecem. Na jaře tedy co start, to gól. V Nemanicích poslal Petr tým do vedení po rohovém kopu, když pak domácí snížili na 1:2, byl to on, kdo zařídil Velešínu zpět dvoubrankový náskok. Velešín válí a vyšplhal se už na druhé místo tabulky, velkou zásluhu na tom má právě kanonýr Petr. Tabulka je ale namačkaná, tým bude Petrův gólový příspěvek potřebovat i v dalším kole.

 

2. David Kneys (SK Planá) - 24 %

První tým tabulky z Plané využívá v sezóně hned trio hráčů z Mokrého na střídavý start. Kneys je jedním z nich. Fotbalový univerzál nastupuje v Plané na pozici předstopera, nebojí se žádného souboje a dodal plánskému celku potřebný důraz. Proti Zlivi naprosto ovládl vzdušný prostor, domácí hráči se přes něj prostě nedostali a Zliv se za celý zápas nedostala k jediné vážné šanci.

 

3. Lukáš Pfeffer (TJ Dříteň) - 13 %

Autor hattricku ze zápasu s kaplickým béčkem. Právě útočník Pfeffer měl hlavní podíl na výhře 4:2. Svůj tým poslal do vedení 2:1, když hosté srovnali, vzal si slovo opět Pfeffer a zamířil přesně k tyči, svým třetím gólem pak dílo dokonal. Domácí předvedli kolektivně dobrý výkon, Pfeffer byl ale jasně nejlepším hráčem na hřišti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou