Rožná se v přípravě rozešla smírně s Doubravníkem

0

V neděli 26.2.2017 se od 15:00 na umělé trávě v Domaníně střetly týmy Rožné (III.třída) a Doubravníka (IV.třída). Po devadesáti minutách byl stav nerozhodný a v penaltovém rozstřelu byl úspěšnější Doubravník.

Zápas byl plný nepřesností na obou stranách, hráči si zvykali na terén a míč ale šance byly k vidění na obou stranách. Jako jediný se v prvním poločase prosadil Marek Navrátil a poslal Rožnou do vedení. Filip Humpolík po přestávce zvýšil na 2:0, ale hráči Doubravníka nesložili zbraně a do konce zápasu se jim podařilo srovnat na 2:2. O vítězi utkání tedy rozhodl penaltový rozstřel, ve kterém hned tři hráči Rožné neuspěli a z výhry se mohli radovat fotbalisté Doubravníka.

 

Rožná - Doubravník 2:2 (1:0) - 2:4 na pen.

Branky: Navrátil M., Humpolík - Vojta M., Smutný

Rožná: Beran J. - Klusák, Beran K., Korbička, Kunc - Sýkora, Kroupa, Navrátil P., Navrátil M. - Humpolík, Vyžrálek. Stř.: Pátek.

Doubravník: Konvalinka - Vojta K., Beran T., Slamečka, Balák, Vojta M., Jedlička, Šnédar, Müller, Smutný, Vojta R., Patloka, Kolář, Trdý, Čepička


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou