Štěpánovské béčko zahájilo přípravu vítězně

0

V sobotu 11.2.2017 na umělé trávě v Domaníně poměřili své síly hráči štěpánovské rezervy s kombinovaným týmem Moravce. Štěpánovští, kteří na podzim v soutěžních zápasech nezískali ani bod, dokázali v druhé půli otočit nepříznivý vývoj utkání a díky brance z poslední minuty mohli po dlouhé době zažít pocit vítězství.

Moravecký tým tvořili hráči širšího kádru a hráči, kteří po delší době oprášili své kopačky. Za oba týmy nastoupilo i několik posil z obou A-týmů, které se střetávají v nejnižší krajské soutěži.

 

Úvod utkání se nesl v duchu vzájemného oťukávání. Na hráčích obou týmů byla vidět nerozehranost a nesehranost. Jako první se gólově dokázali prosadit hráči Moravce, když Lukáš Broža vysunul do samostatného úniku Josefa Bryndače, který si sám před brankářem věděl rady a zakončil přesně k tyči. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a díky brance Nečase bylo opět srovnáno. Moravci o chvíli později vrátil vedení Lukáš Broža střelou zpoza šestnáctky k pravé tyči. Stejný hráč se zanedlouho prosadil přízemní střelou z hranice velkého vápna opět k pravé tyči a bylo to o dvě branky - 3:1. Štěpánovští během prvního dějství hrozili především z nakopávaných míčů za obranu, ale ty se dařilo moravecké obraně se štěstím odvracet. Oba týmy se snažily o kombinaci, spousta přihrávek byla ovšem nepřesných a první půle již žádnou výraznější příležitost na změnu skóre nepřinesla.

 

Po výměně stran se obraz hry příliš nezměnil. Z vytvořených šancí na obou stranách se dokázali prosadit pouze hráči Štěpánova, kteří během půlhodiny druhé půle dokázali díky čtyřem brankám otočit stav utkání - 3:5. Velkou příležitost na snížení promarnil moravecký Tomek, který nedokázal trefit odkrytou bránu a stejně se svou příležitostí naložil posléze i útočník Štěpánova. Fotbalisté Moravce se ale nevzdali a díky dvěma brankám kapitána áčka Martina Černého dokázali srovnat na 5:5. Poslední slovo v zápase si vzal štěpánovský špílmachr Jan Veselský, který využil zaváhání v moravecké obraně a v 90. minutě rozhodl o vítězství svého týmu. 

 

Ohlasy po utkání:

Bryndač Josef (Moravec): Byl to dost vyrovnaný souboj, kde padlo dost branek, což si myslím, že bylo jen dobře. Fotbal jsem si užil a nebál bych se odvety.

Macinský Lukáš (Štěpánov): Byl to dobrý zápas, který splnil účel přípravy. Na obou stranách bylo k vidění několik povedených akcí a hodně vstřelených branek. Důležité bylo i to, že se nikdo nezranil.

 

Moravec B - Štěpánov B 5:6 (3:1)

Branky: Broža Lukáš 2, Černý Martin 2, Bryndač Josef - Veselský 2, Samek, Macháček, Nečas, Kintr D.

Rozh.: Smolík Tomáš, 10 diváků

Moravec B: Fiala Lukáš - Hanák Milan, Cícha Vlastimil, Broža Ondřej, Kudiovský Petr - Tomek Vítězslav, Broža Lukáš, Černý Martin, Kachlík Jakub - Černý Pavel, Bryndač Josef. Střídali: Válek Pavel, Kudiovský FIlip, Urbánek Otto, Kovář František, Uhlíř Lukáš.

Štěpánov B: Kovář (30. Ondráček, 60. Jelínek) - Špráchal, Kunčík, Kintr J., Kučera - Veselský, Macinský, Kintr D., Štoudek - Nečas, Macháček. Střídali: Fiala, Loukota M., Samek, Navrátil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou