V generálce porazili Vlachovice béčko Osové Bítýšky 4:3

0

Poslední volný víkend před novou sezónou 2016/17 nabídl zajímavou konfrontaci týmů z obou skupin IV.tříd žďárska. Díky úspěšné závěrečné čtvrthodince se radovali z výhry domácí Vlachovice.

Bylo patrné, že oba týmy hrají svoje první utkání. Domácí tým zkoušel tři nové tváře. Vážnější zranění ramene dlohodoběji vyřadilo z brány Jana Petra, takže kromě nového gólmana si svoji premiéru odbyli Miroslav Lukeš a Tomáš Plocek. Všichni tři se uvedli velmi dobře. Osová Bitýška začla lépe. Častěji držela míč na kopačkách a tvořila si šance. První branku však vstřelili domácí, ten ale pro ofsajd neplatil. Hosté svoji převahu zúročili do poločasu a ujali se vedení.
Druhá půle už byla mnohem zajímavější. Úroveň hry se postupně zvyšovala a přicházely i branky. Nejprve Marek Havlík zvýšil krásnou střelou na 0:2, pár minut na to snížil po hrubce obrany Miroslav Petr na 1:2. O chvíli později se opět trefil Marek Havlík chytrou umístěnou střelou a navýšil rozdíl na 1:3. I nadále se střídaly větší i menší šance na obou stranách a vše se schylovalo k divokému závěru. Asi čtvrthodinu před koncem snížil Václav Kucharčík, skóre vyrovnal dorážkou Jan Petr a dokonalý obrat dokonal Kamil Tatíček. 
Velmi férový zápas z obou stran skončil těsnou výhrou Vlachovic 4:3. 

 

Vlachovice - Osová Bítýška B 4:3 (0:1)

Branky: Petr Miroslav, Kucharčík Václav, Petr Jan, Tatíček Kamil - Havlík Marek 2, Dupal Miroslav

 

Vlachovice: Ondřej Chalupa - Michal Janošec, Jaromír Hamřík, Tomáš Hiesböck, Tomáš Plocek, Kamil Hlaváč, Miroslav Lukeš, Miroslav Petr, Jan Šandera - Václav Kucharčík, Kamil Tatíček.

Střídali: Miroslav Něměc, Jan Petr

Os. Bítýška B: Šmerda (46. Božek) - Dvořák, Havlík, Barbořík, Kališ - Hanzelka, Večeřa J., Habán P., Karmasin - Kulík, Dupal


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou