Chyšky pořádají Víkend pro dobrou věc, vesnice se rozduní rockem

0

Fotbalový klub FC Chyšky pořádá akci s názvem Víkend pro dobrou věc. Základem je zábava a pomoc dvanáctiletému vážně mentálně a zdravotně postiženému Danielu Grafonerovi.

"Cílem naší akce pořádané pro Dana, jemuž osud klade do cesty velké překážky, je pomoci mu k lepšímu životu," informuje klub. Patronem dvoudenní akce, která se koná tento víkend, tj. 11. a 12. července, je chyšecký farář Zdík Jordánek. 

 

V sobotu v 15 hodin program odstartuje fotbalovým exhibičním utkáním, kdy přijedou i hráči Táborska hrající druhou nejvyšší tuzemskou ligu či Miroslav Slepička, někdejší reprezentant a hráč Sparty, jenž aktuálně obléká dres Písku. Následně se celá akce přesune do místního Domu kultury, jenž se rozduní v rytmu rocku. Představí se zde kapely The Needs, Paradoxy a Tiret, které tak zařídí dlouhou živou noc.

 

V neděli program začíná hodinu po poledni, kdy výběr trenéra Josefa Bardy vyzve FC Chyšky. Na závěr bude Danielovi předán finanční dar. "Doufáme, že akce přinese co největší výtěžek, který jde pochopitelně celý Danielovi. Tomu každá taková pomoc pomůže v jeho nelehké životní situaci," řekli pořadatelé.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou