Spartak Hrdlořezy postupují do II.třídy.

0

Po dlouhých 9-ti letech, po jednom roce působení nového trenéra tým mužů Spartak Hrdlořezy postupuje do II. třídy jako vítěz III. třídy sk. B.

Na konci sezóny 2013/2014 došlo ke změně trenéra a tak nová sezóna 2014/2015 byla v klubu Spartak Hrdlořezy očekávána v novém kabátu. Jenže nikdo neočekával až takový skok. Provedly se změny ve složení hráčů, přišly nové tváře, vrátili se staří rodáci a přišli zpět i ti, kteří kdysi jako kluci hráli pod vedením nynějšího nového trenéra. Na základě dlouhodobého pozorování hry Spartaku nynějším trenérem ještě před jeho příchodem do družstva, přinesl nový trenér změnu v tréninkové koncepci. Tréninky zaměřil na nedostatky, které ve hře nalezl, tedy na fyzičku, rychlý protiútok a střelbu.

 

Hned v úvodu podzimního kola se dostavily výsledky a mužstvo začalo pravidelně vyhrávat i na domácím hřišti. Což bylo milé zjištění. Výsledkem domácích zápasů bylo, že se nenašel soupeř, který by jim na domácí trávě za celou sezónu 2014/2015 sebral jediný bod. Prostě 100% úspěch na hřišti Spartaku Hrdlořezy. Jenže aby toho nebylo málo, tak od pátého kola podzimu nenašli přemožitele ani na hřištích soupeře. Ke změně došlo až v patnáctém kole. Byl to obrovský úspěch neprohrát 10 kol v řadě.

 

Výsledkem toho všeho byl náskok před druhým týmem v tabulce o devět bodů čtyři kola před koncem. Konec sezóny byl zakolísáním na hřištích soupeře zajímavý, ale postup byl díky zaváhání soupeřů v dalších zápasech daný dvě kola před koncem a stejně tak první místo v tabulce. Jen díky lepšímu skóre ve vzájemných zápasech. Posledním zápasem na domácím hřišti před šedesáti diváky (na prvním kole bylo jen deset z důvodu loňských neúspěchů) si výhrou zajistili titul vítěze III. třídy sk. B s náskokem 5 bodů.

 

Mužstvo Spartak Hrdlořezy tak vrátilo II. třídu zpět po mnoha letech na hřiště, kde se hrála běžně a dlouho. Tahle parta přepsala všechny statistiky klubu za pěkných pár let zpátky. Udělala zase Spartak Hrdlořezy mužstvem, se kterým soupeři musí počítat a který není jen součástí tabulky jako dříve.

 

No a kdo že je ten nový trenér, co za 365 dní změnil dějiny Spartaku Hrdlořez? Luboš Mantlík jeden z rodáků, co zde v 90-sátých letech hrával.

 

Na fotce v vlevo...rodák z Hrdlořez, tajemník Pavel Halama,

Na fotce v vpravo...rodák z Hrdlořez, dnešní trenér Spartak Hrdlořezy Luboš Mantlík


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou