Strážek vybojoval po třech letech III. třídu

0

Fotbalový klub ze Strážku je po třech letech opět na nohou. Do jarních odvetných zápasů nastupovali místní fotbalisté z vedoucí pozice tabulky čtvrté třídy skupiny B. Vedení v soutěži nakonec udržel Strážek o šest bodů, před na jaře dotírajícím Březí a poté již mohly naplno vypuknout postupové oslavy, které si domácí řádně vychutnali. Krátký rozhovor nám poskytl záložník týmu, Josef Cimbálník.

Jak si ve Strážku užíváte postupovou euforii, jak probíhaly oslavy?

Musím přiznat, že velmi. Čekali jsme na tuto chvíli tři roky, jsme velmi šťastni a spokojenost je na nás určitě vidět. Jak probíhaly oslavy? První menší proběhla už po vyhraném domácím zápase s Jívovím B, to se již vědělo o jistotě postupu. Ta větší oslava proběhla hned po posledním zápase sezóny a jelikož je náš tým mladý, tak věřte tomu, že to byla velká oslava a párty. 

 

 

Celé jaro jste si byli jistí postupem?

Rozhodně ne, celé jaro nás trápilo několik zranění. Museli nám tak pomáhat kluci z dorostu, kteří svoji šanci využili na stoprocent a za to jim moc děkuji, i díky ním, se nám podařilo první místo uhájit. 

 

Jak by jste tedy zhodnotil celou postupovou sezonu?

Co k tomu dodat, prostě super! Postup byl náš cíl a je to odměna za práci všech hráčů. Jsme velmi šťastní, že se nám to po třech letech konečně a myslím, že zaslouženě podařilo.

 

Kdo patřil k oporám týmu? Vyzvedl by jste někoho?

Každý má na postupu svůj podíl. Hráči, trenéři i realizační tým odváděli stoprocentní práci. Nemá cenu jmenovat jednotlivce, je to kolektivní práce, pro mě osobně má každý hráč svoje kvality. 

 

Myslíte, že budete  hrát ve třetí třídě důstojnou roli? 

To ukážou až první zápasy nové sezóny, ale jsem přesvědčen a věřím, že to zvládneme. 

 

S jakým kádrem počítáte ? 

Ve stejném složení, jako tuhle postupovou sezónu. Všichni mají důvěru, doplnění týmu bude z řad dorostu, kteří nám do týmu dodávají potřebnou rychlost a dravost a také gólový čich na branky, což nám právě v sezóně několikrát předvedli.

 

Kdy začne příprava na sezónu?

Po domluvě trenéra a realizačního týmu, se začne naplno trénovat až v polovině července. Do té doby jede pár hráčů na zaslouženou dovolenou k moři, další pak určitě bez sportu nezůstanou a zúčastní se různých turnajů v okolí.

 

S jakým umístěním budete spokojeni?

Po návratu zpět do III.třidy určitě zavládne spokojenost za střed tabulky, když to bude lepší, budeme jen rádi, ale to ukáže až následující sezóna, na kterou se už moc těšíme !

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou