Nýber, Jakubec, Pražák. Vybrali jste tři nejlepší hráče 17. kola

0

Sedmnácté kolo, jedenáct nejlepších hráčů ze všech týmů. Pouze jeden byl podle vašich hlasů tím nejlepším. Osmatřicet procent všech vašich hlasů nakonec obdržel záložník FC Ostrov Ondřej Nýber. Za ním se umístil Michal Jakubec a třetí pozici obsadil Lukáš Pražák.

 

Nejvíce vašich hlasů obdržel do úterní půlnoci záložník FC Ostrov Ondřej Nýber. Ten se gólově prosadil proti nejdeckému "béčku" v 80. minutě, kdy zvyšoval skóre svého týmu na konečných 5:1. Ostrovský záložník kromě vstřelené branky rozdal i několik výborných balónů.

 

Druhou příčku obsadil díky vašim hlasům Michal Jakubec. Záložník TJ Sokol Dolní Žandov vsítil úvodní a jak vyšlo později najevo také rozhodující branku utkání. I díky jeho výkonu uspěl Dolní Žandov na hřišti Sedlece.

 

Bronzovou medaili získal Lukáš Pražák. Ten si do kolonky vstřelených branek mohl po utkání s Vojkovicemi připsat tři čárky díky hattricku, který dovršil v sedmdesáté minutě. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou