Už v sobotu oslaví Velešín 80 let fotbalu!

0

Osmdesátileté výročí od založení klubu, to se prostě musí oslavit. A ve Velešíně se na to v sobotu chystají ve velkém stylu. Akce začíná už od deseti hodin, hlavní tahák dne, utkání českých internacionálů proti velešínským hráčům, je pak naplánováno na 16:00. Vstupné na akci je 150 Kč.

Součástí oslav bude samozřejmě přehlídka fotbalu (dopolední utkání přípravek, v odpoledním utkání legend by pak měl nastoupit např. Vratislav Lokvenc či Petr Rada), ale i bohatý doprovodný program, který zabaví i děti.

 

"Bude to určitě skvělá akce. Když vidím, kolik lidí se stará o organizaci, tak to bude stát určitě za to. Tahákem bude zápas legend reprezentace ČR proti legendám velešínského fotbalu. Večer je také o zábavu postaráno, kdy na pódiu postaveném u hřiště, se budou střídat kapely a hrát až do rána. Děti budou mít zábavný program po celé odpoledne. Tímto bych chtěl všechny na tuto akci pozvat," vzal si za Velešínské slovo kapitán A mužstva Filip Kukačka.

 

Velešín navíc má k oslavám kromě výročí i další pořádný důvod - vyhrál svou skupinu I.B třídy a vybojoval postup do vyšší soutěže.

 

Podrobnosti o akci či předběžné nominaci hráčů-internacionálů najdete ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou