Fujdiar slaví vítězství v anketě! Marně ho pronásledovali Švepeš a Grznárik

0

Tentokrát se top trojky kola dostali tři ofenzivní hráči, ale všem to natřel, a dá se říct o parník, nejstarší hráč z výběru. A to nikdo jiný, než známý útočník Ladislav Fujdiar, který odehrál skvělý zápas proti Trhovým Svinům. Jeho sobotní protivník Michal Švepeš slaví stříbro, velešínský Grznárik skončil třetí, s náskokem jediného hlasu na čtvrtého Maňhala ze Zlivi.

1. LADISLAV FUJDIAR (SK Planá) - 29 %

"To je srdcař, kterej to tmelí, rozumíš? Já si říkám, v osmačtyřiceti letech ty skluzy?!" Takhle nějak by to okomentoval Ivánek kamarád. Fujdiar zaskočil v prořídlé sestavě Plané, no a počínal si výborně. Vytvářel prostor pro běhavého Petschera, dokázal podržet míč, dal gól a ještě další gólovku neproměnil. Chystáme tak trochu speciální rozhovor s tímto plejerem, kterého si pamatuje každý fanoušek Dynama...

2. Michal Švepeš (Trhové Sviny) - 19 %

Proti Plané odehrál velký zápas, dal krásný gól, dostal se do dalších šancí, byl k neutahání a v poslední minutě parádní ránou rozezvonil tyč plánské brány.

3. Jakub Grznárik - 11 %

V sestavě kola už jsme měli několik zástupců velešínského klubu, ale na střelce týmu se dostalo až nyní a umístil se na třetím místě. Dvěma góly pomohl odklidit z cesty obávaný Frymburk a zdá se, že Velešínu už nic nebrání ve vybojování postupu do I.A. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou