Velešínská nadvláda pokračuje i v naší anketě, tentokrát se raduje z titulu Hráče kola Fišer!

0

21. kolo přineslo mnoho kvalitních výkonů a v sestavě kola tak bylo z čeho vybírat. Střelec hattricku, plánský Balogh, tak například skončil až na bramborové pozici. Více hlasů totiž nasbírali stoper Aleš Perfoll, brankář David Klepal a hlavně velešínský Petr Fišer!

1. Petr Fišer (FC Velešín) - 36 %

Má za sebou náročný, ale povedený hrací víkend! Výborně zahrál jak v předehrávce proti Kaplici B, tak v neděli proti béčku Krumlova. Prosadil se i střelecky a příznivci aktuálního lídra tabulky, který zaznamenal už jedenáct výher v řadě, nenechali bojovného záložníka v hlasování ve štychu. Po Petrovi a Kollárovi se tak stal Hráčem kola opět velešínský hráč.

 

2. David Klepal (SK Zliv) - 21 %

V šestnácti letech zažil premiéru mezi muži a počínal si jako zkušený mazák. Důležitým zákrokem pomohl týmu, který nakonec vyhrál nad Kamenným Újezdem 4:1, ale soupeř rozhodně měl šancí více než na jednu branku. Že výsledek byl jaký byl, to bylo i zásluhou Klepala. Abychom dali prostor i jinému než velešínskému celku, těšit se kromě rozhovoru s Fišerem můžete právě i na rozhovor s Klepalem.

 

3. Aleš Perfoll (Trhové Sviny) - 10 %

Dvě branky a jedna asistence v zápase proti Křemži. Mistr přímých kopů. Z pozice stoper se zasloužil o první tři branky v křemežské síti a sám tal rozhodl o tom, jakým směrem se bude zápas vyvíjet. Jeho obrana navíc neinkasovala.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou