TIP Experta - 21. kolo OP Třebíč - Tomáš Brabenec

0

Na další tip experta mi poskytl rozhovor Tomáš Brabenec. Tomáš je aktuálně hráč Lipníku, kde nezastává jen hráčskou funkci, ale v letošním ročníku byl zvolen do vedení klubu, kde působí jako jednatel. Začátky fotbalové kariéry Tomáše jsou spjaty s Jaroměřicemi, kde působil ve všech žákovských a dorosteneckých kategoriích. Následně zkusil působení v dorostu HFK Třebíč, kde strávil dvě sezony, po kterých se vrátil zpět do Jaroměřic, kde nastupoval sporadicky za muže. Proto zvolil cestu hostování, kde postupně vystřídal kluby Jevišovic, Čáslavic, Blatnice a následně se vrátil na poslední půl rok do mateřských Jaroměřic. Z nich v letošní zimě odešel do Lipníku, kde se věnuje nejen hráčské funkci. V létě přebírá mládež Lipníku, kde by chtěl do budoucna vybudovat žákovské mužstva ve všech katogeriích. V letošní sezóně u "A" mužstva je jasný cíl a tím je záchrana soutěže a stabilizace kádru. Posílení na jarní část sezony, bylo jasným signálem, že Lipník se chce v soutěži udržet a zatím se mu daří sbírat důležité body, které setrvání v OP zaručují.

Slavia Chlístov - 1. SK Rokytnice n.R. tip : 1

Chlístov na jaře předvádí dobré výkony, byl to proti nám nejlepší soupeř na jaře. Naopak Rokytnice na jaře tápe. I přesto, že domácím bude chybět střelec Svoboda, tak věřím, že body urvou domácí.

TJ Třebelovice - TJ Sokol Šebkovice B tip : 1

Jasná jednička. Třebelovice jsou nepříjemný soupeř,ale v jarní části se jim nedaří. Hosté je sice potrápí,ale na zkušené domácí hráče to stačit nebude.


TJ Sokol Březník - Sokol Třebenice tip : 1

Oba dva soupeři nás na jaře velice potrápili, mají v kádru zkušené hráče.Rozhodne domácí prostředí.

SK Nové Syrovice - SK Blatnice tip : 1

Další jasné vítězství domácích. Syrovice mají nejlepší kádr v soutěži a proto doma zvítězí a výrazně se přiblíží postupu do 1.B třídy. Blatnice to bude mít velice těžké.

TJ Sokol Lipník u Hrotovic - FK Rudíkov-Trnava tip : 1

Tady nemůžu jinak než 1.Pokud se chceme zachránit, musíme vyhrát. Na jaře jsme doma ještě neprohráli, naopak hosté mají nevyrovnané výsledky. Myslím, že se znovu projeví,jak je důležité mít v mužstvu hráče, jako je Kalay. 

FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice B - SK Huhtamaki Okříšky B tip : 0

Souboj "béček" skončí remízou. Náměšti se sice na jaře daří víc než Okříškám,ale dávám 0.

Sokol Výčapy - Družstevník Jakubov tip : 2

Výčapy mladé mužstvo, s výbornou kondicí,ale tentokrát to na zkušenější hosty stačit nebude. Rozhodne obávaný střelec Aleš Pacas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou