Tip experta 15. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina B : Lukáš Midrla

0

15. kolo čtvrté třídy nám natipuje trenér B týmu Křoví a předseda místního fotbalového klubu, jednatřicetiletý Lukáš Midrla. S fotbalem začínal v osmi letech a celou svou hráčskou kariéru prožil v Křoví. Od devatenácti let se po vážném zranění věnuje pouze trenérské práci. Jako velký fanoušek Chelsea, mohl v neděli se svým klubem oslavit mistrovský titul. Na domácí scéně pak nemůže rodák z Brna fandit nikomu jinému, než Zbrojovce.

Strážek - Olší, Tip 1

Strážek je pro mě největší aspirant na postup do III. Třídy. V posledních kolem nemá optimální výsledky, ale nyní si doma tři body pohlídá a s přehledem porazí Olší.

 

V. Meziříčí C - Březí, Tip 2

Domácímu týmu již o postup nejde a hostující Březí číhá na zaváhání vedoucí dvojice v těsném závěsu. Březí se může opřít o tři středové hráče (Dostál, Sysel, Gruber), kteří i tentokrát rozhodnou toto utkání.

 

Jívoví B - Tasov, Tip 0

 Utkání, kde nevidím jasného favorita, a proto volím kříž. Celé utkání bude spíše souboj převážně od vápna k vápnu, bez velkých gólových příležitostí na obou stranách.

 

O. Bítýška B - Bory B, Tip 0

 V tomto utkání tipuji, že padne tři a více branek. Domácí tým má doma stabilní výsledky, ale Bory se na jaře výsledkově zvedly. Očekávám pro fotbalového fanouška gólovou pastvu pro oči. Pro mě je domácí tým mírný favorit  tohoto utkání. Bory budou zdárně sekundovat a odvezou si bod.

 

Měřín C – Křoví B, Tip 2

Souboj dvou nejhorších týmů soutěže bude pro fotbalové fanoušky taktéž gólový. S Měřínem se hraje vždy zajímavý zápas, kde padá mnoho gólů. Hosté budou hrát své utkání souběžně se svým áčkem, takže nelze očekávat nějakou výpomoc. Útočné duo hostů Pekárek, Koudelka se v tomto utkání gólově prosadí a Křoví si přiveze těsnou výhru.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou