Tip experta 17. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina A : Jan Sklenář

0

17. kolo čtvrté třídy nám natipuje Jan Sklenář z Bohdalce. S fotbalem začínal v místní přípravce. Za žáky a dorost hrál v novoměstské Vrchovině. Zde si vyzkoušel žákovskou ligu a dorosteneckou divizi. Po odchodu do mužů působil v Béčku Vrchoviny a Křižanově. V té době ho ale začali trápit problémy s kolenem a po dvou operacích se vrátil opět po třinácti letech zpátky do Bohdalce. V mužstvu vykonává také funkci vedoucího týmu.

Vlachovice - Rozsochy B, Tip 1

V utkání ze spodní části tabulky věřím domácím Vlachovicím. Domácí dokáží na svém menším hřišti zaskočit hostující tým, který je přeci jen zvyklý na větší rozměry. V utkání určitě pane hodně branek.

 

Pohledec B - Bobrová B, Tip  0

V utkání o čtvrté místo v tabulce moc branek nepadne, nebo zápas skončí těsným výsledkem spíše pro domácí. Jelikož oba týmy podporují svá A- mužstva, která na tom nejsou vůbec dobře a tento víkend je fotbalově nabitý. Tak neočekávám moc posil ani pro jeden z celků. Zápas bude spíše vycházet ze zajištěných obran, bez zjevných šancí.

 

Polnička - V. Losenice, Tip 2

Toto utkání bude určitě plné pěkných šancí a bude se hrát útočný fotbal z obou stran. Na vítězství tipuju hosty z Losenice, kteří budou chtít nadále držet krok s předními příčkami a zápas dovedou k úspěšnému konci.

 

Hamry B - Vír B, Tip 0

Zápas dvou silných týmů. V utkání bude spousta tvrdých soubojů a standartních situací. Pěkných úniků za obranu se na tomto krátkém hřišti určitě nedočkáme. Oba týmy určitě budou vycházet ze zajištěných obran a podle mého si rozdělí zasloužený bod.

 

Bohdalec – Bohdalov B, Tip 1

Po nevydařeném zápase z minulého týdne si domácí budou chtít spravit chuť a zároveň tak oplatit loňskou porážku od Bohdalova. V zápase bude určitě mnoho šancí. Domácí dokáží zápas dotáhnout do vítězného konce.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou