Tip experta 16. kolo třetí třída Žďárska: Josef Pokorný

0

Dohrávané 16. kolo třetí třídy nám přiblíží Josef Pokorný z Věchnova. S fotbalem začínal v sedmi letech, když se ve Věchnově založili žáci. Zde sehrál několik zápasů za okresní výběr žáků. Věchnovskému celku zasvětil celou svoji fotbalovou kariéru. Výjimkou bylo pouze půlroční hostování v dorostu v celku Ujčova. Celá fotbalová léta strávil v obraně, nejvíce na postu stopera. Kariéru mu ukončilo zranění. (přetržení křížových vazů)  Poté začal trénovat zdejší žáky a muže. Od svých dvaadvaceti let zastává funkci pokladníka klubu.

Sněžné - Rovečné, Tip 1

Vím z vlastní zkušenosti, jak Sněžné dokáže využít domácí prostředí. Předpokládám, že Rovečné neodjede do Sněžného s posilami z Bystřice, Kadlecem a Dobiášem. Tipuji jasnou jedničku.

 

Věchnov - Rožná, Tip 1

Zde mi klubová příslušnost nedává jinou možnost. Pokud náš kanonýr Ondřej Ostrýž  bude mít dobré soustředění před zápasem, tak se o výsledek nemusíme strachovat. Naší kluci však musí eliminovat útočnou sílu Rožné, především Jirky Vyžrálka, který taky dokáže rozhodnout zápas.

 

R. Svratka B - Jimramov, Tip 1

Domácí budou určitě chtít získat body do tabulky, které jim určitě chybí. Postavení v tabulce je sice rozdílné, přesto si myslím, že R. Svratka bude spokojenější.

 

Měřín B - Jívoví, Tip 2

Jívoví si dělá postupové ambice, proto dá do utkání všechno. Záleží, jestli kanonýr Horký bude při chuti nebo ne.

 

Radostín B - Křižanov B, Tip 1

Radostín tento zápas vyhraje, protože do zápasu naskočí posily z A- týmu. Křižanov obdrží další ránu a bude se muset smířit s další ztrátou.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou