Tip experta! 21. kolo

0

Pro nadcházející 21.kolo III. třídy okresu Jihlava jsme oslovili aktivně hrajícího vedoucího týmu Luka nad Jihlavou „B“ Martina Žatečku, aby nám otipoval celé kolo.

 

 

Kamenice – Hodice - 2
Hodice mají výraznou kvalitu v útoku a proto si myslím, že hosté toto utkání zvládnou, právě  proto že dali o 18 gólů víc jak soupeř. Navíc defensiva Kamenice není nejpevnější. 

Luka nad Jihlavou "B" - Střítež - 1
Střítež je pro nás velmi nepříjemný soupeř a v útoku má nebezpečného Dršatu. My budeme mít v nohách těžký zápas s Telčí, který sehrajeme o den dříve, přesto věřím, že nezaváháme a v utkání zvítězíme.

Puklice - Střížov - 1
Místní derby, které bude určitě vyhecované z obou stran. Střížov narozdíl od domácích hraje i v pátek a v sobotu v Puklicích toho bude mít dost a to bude znát. Puklice využijí domácího prostředí a zvítězí.

ROMA Jihlava- Sapeli Polná "B" - 2
Nevěřím, že by Sapeli s ROMOU mohlo ztratit body. Jejich útočná síla Szabó, Rychtecký a Pavel Matějíček budí respekt a proto Sapeli toto utkání zvládne.

Telč "B" - Brzkov - 1
Domácí kteří hrají o postup do okresního přeboru doma body neztratí. Přestože hrají v pátek důležitý zápas v Lukách nad Jihlavou (Brzkov v pátek nehraje), tak si myslím, že to na nich nezanechá výraznější stopy a vítězství si pohlídají.

Stonařov "B" - Kozlov - 2
Kozlov na jaře prohrál jen jednou a formu potvrdí i ve Stonařově. Stonařov má na jaře problémy s docházkou a nemyslím si, že proti Kozlovu bude bodovat.

Třešt "B" - Mrákotín 1 
Po slabším začátku soutěže se rezerva Třeště zvedá a stoupá tabulkou, nicméně přibrzdila ji ztráta bodů v Kozlově a především domácí remíza s Brzkovem. Třešťští se budou chtít bodově dotáhnout na svého soupeře a doma nezaváhají. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou