2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Lhotě to pořádně vřelo. Za krvavé zranění pořadatele a plivnutí na rozhodčího padaly tresty


Branky


35. M. Šalamoun , 44. M. Šalamoun (p.) - 25. M. Kincl , 81. M. Lička , 85. O. Ksandr
0

Incident z utkání zastiníl i branky exligistů Ličky a Kincla. Disciplinárka rozdělila pokuty za více než patnáct tisíc a Josef Hunáček si nezahraje pět utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli utkání dobře rozhrané. Na úvodní branku bývalého ligového kanonýra Kincla z 25. minuty dokázali ještě do poločasu odpovědět. Nejprve vyrovnal v 35. Šalamoun a stejný fotbalista zařídil pro Lhotu i těsné vedení, když se prosadil ještě minutu před poločasovou přestávkou, 2:1.

 

Zbuzanům se podařilo ale v závěru utkání nepříznivé skóre otočit. K obratu zavelel vyrovnávací brankou v 81. minutě ostřílený exligista Mario Lička a tři body hostům definitivně zařídila trefa Ksandra pět minut před koncem.

 

Ostudnou tečkou za utkáním přinesl odchod mužstev do kabin. V nepřehledném incidentu došlo ke krvavému zranění jednoho z pořadetelů. Zbuzanský Josef Hunáček se zapojil do roztržky s divákem, který chvíli předtím plivnul na rozhodčího Čermocha a prudkým hozením láhve s vodou způsobil tržnou ránu v obličeji domácího pořadatele.

 

Disciplinární komise po prošetření inkriminované události rozdělila tresty pro oba kluby a účastníky indcidentu. Domácí Lhota vyvázla s mírným trestem v podobě tisíce korun za porušení pořadatelských povinností. Citelněji dopadl trest na Zbuzany. Za chování svého fanouška musí zaplatit deset tisíc korun a hráč Josef Hunáček má stopku na pět zápasu spolu s pokutou pět tisíc korun.

 

Podrobný fotoreport z utkání přinesli Miroslava Hejduková a Martin Vlasák.

 



Sestavy


SK Lhota
P. Kut [-] - R. Zlata [-] , O. Putík [-] , R. Neumann [-] , R. Hejduk [-] , S. Jung [-] (55. M. Zimerman [-] ) , M. Žahour [-] , Z. Podraný [-] , T. Vydra [-] (85. M. Šíma [-] ) , D. Danylych [-] , M. Šalamoun [-]

FK Zbuzany 1953, z.s.
K. Čontofalský [-] - O. Ksandr [-] , L. Karda [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - R. Šírl [-] , J. Huňáček [-] , M. Lička [-] - M. Kincl [-] (28. M. Pánek [-] ) , M. Říha [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 82. R. Zlata - 15. J. Huňáček , 21. M. Maleček , 38. O. Ksandr , 43. R. Šírl , 75. M. Pánek , 85. R. Barciaga .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.