P. Kučera 3.
M. Verner 28. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:00

10.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran potvrdil tři body z Meteoru další výhrou


Branky


3. P. Kučera , 28. M. Verner (p.) - 38. L. Budějský
0

V dalším kole divize přivítali hráči Tatranu (9 bodů) souseda v tabulce – Slovan Velvary (7 bodů). Domácí chtěli v tomto měření sil potvrdit cenné vítězství z Meteoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál rychlý a zajímavý fotbal. Hosté využívali křídelních prostor k rychlým útokům, které ale obrana Tatranu zvládla odvrátit. V 11. udeřili domácí. Dan Doupal na velkém vápně vybojoval míč. Posunul míč rozběhnutému Petru Kučerovi, jehož bombu levačkou zastavila až síť – 1:0. Za pět minut mohlo být ještě veseleji. Petr Kučera utekl obraně, ale nastřelil míč do brankáře. Od něho se dostal k Martinu Petrákovi, jehož střelu vykopl obránce z brankové čáry. Ve 29. už se domácí dočkali. Petr Kučera pronikl po brankové čáře. Ve vápně byl sražen a Miroslav Verner z penalty zvýšil – 2:0. Za tři minuty utekl po Novákově vysunutí Dominik Dolák, ale těsně minul. Trest přišel ve 38. kdy střela Budějského prošla rukavicemi Petra Cipry a od tyče míč zapadl do sítě – 2:1. 

 

Druhý poločas začal náporem hostů, kteří se dostali po čtyřech minutách do vyložené šance, ale Petr Cipra pádem pod nohy Dvořáka vychytal. Klíčový okamžik přišel v 69., kdy se objevil Budějský sám před Petrem Ciprou, ale domácí brankář bravurním zákrokem svém spoluhráče podržel. Tatran se snažil o brejkové akce. Vyšla jedna, ale Petr Kučera po centru Máčeho hlavičkoval vedle. Závěrečné minuty domácí díky bojovnosti ubránili a získali cenné tři body. 

AUTOR: David Svoboda (zdroj http://tatranrakovnik.ic.cz)



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „V prvním poločase jsme hráli nejlepší fotbal v této sezóně. Jen je velká škoda, že jsme neproměnili víc šancí, které jsme si vytvořili. Zápas mohl dostat jiný ráz a mohli jsme jej v klidu dohrát. Ve druhé části jsme odešli fyzicky a jen díky bojovnosti a nasazení jsme vydřeli tři body. Za to klukům musím poděkovat. Na druhou stranu musíme zapracovat na fyzičce, abychom zvládali sehrát celý zápas jako první poločas.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Cipra [-] - K. Výborný [-] , J. Hejda [-] (89. P. Vecka [-] ) , S. Mařík [-] , F. Novák [-] (87. J. Červenka [-] ) , J. Bredler [-] - M. Petrák [-] (82. L. Černý [-] ) , D. Doupal [-] (77. T. Rothe [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] (60. V. Máče [-] )

Slovan Velvary
F. Marek [-] - T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-] , P. Šalda [-] , K. Kratochvíl [-] (63. P. Stejskal [-] ) , M. Müller [-] , L. Budějský [-] (74. M. Chrobák [-] ) , J. Frohna [-] , R. Dvořák [-] , D. Červený [-] , M. Brož [-] (34. J. Dobiaš [-] )

ŽK: 56. P. Kučera , 58. D. Dolák - 75. P. Šalda , 90. P. Stejskal , 90. M. Chrobák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Talpáš Petr - NEHASIL Lukáš, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.