Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

6.0

Dvougólový Hakl zařídil hostům rychlý náskok


Branky


8. F. Hakl , 11. F. Hakl , 72. J. Jelínek
0

Osmá minuta, jedenáctá minuta - v těchto časech udeřil František Hakl a favoritovi zápasu se pak už dýchalo o mnoho lépe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hakl dvakrát nachytal Herca

Hosté šli do vedení v 8. minutě po rohovém kopu - k tomu se brankář Herco sice dostal, ale nepřesvědčivě ho vyrazil jen před sebe a připravený Hakl míč obloučkem poslal do opuštěné brány - 0:1. A jestli šla první branka za brankářrm domácího celku, tak u druhé platí to samé v bleděmodrém. Levý obránce Hakl natáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti, míč letěl doprostřed brány, ale Herco k údivu svých spoluhráčů zasáhnout nedokázal a balón zaplul pod břevno - 0:2. Domácí gólman ale napravil dojem ve 33. minutě, kdy vychytal Jelínka.

Zápy nepřipustily pochybnosti

Hořovicko je v útoku neškodné (v patnácti zápasech vstřelilo jen 5 branek!), ani Zápám nedělo problémy domácí pokusy ubránit. A pak přišlo definitivní rozhodnutí duelu. Domácího brankáře nechali hořovičtí beci na holičkách, Herco ještě stačil zpacifikovat Putzovu střelu, ale u vyraženého míče byl první Matějka, který ho posunul proti noze Jelínkovi, kterému už stačilo jen poslat míč přes vyběhnutého gólmana - 0:3 a Zápy se radovaly ze tří bodů, Straka udržel čisté konto.



Počet diváků: 288. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.