0:1
(0:0)
66. P. Putz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy ukázaly formu, Putz skolil Vyšehrad


Branky


66. P. Putz
0

Hosté tak svého soupeře přeskočili v tabulce. Zápy zaznamenaly třetí výhru v řadě - a vždy to zvládly s čistým kontem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci měl hostující Svoboda, který po úniku v krkolomném zakončení Wintera nepřekonal. A domácí gólman se ve 23. minutě blýskl i proti Pávkově přímáku. Chvíli na to si první zákrok připsal i Straka, když krotil Volešákův pokus. Zápy byly v prvním dějství aktivnějším celkem, branka jim ale přána nebyla - před poločasovým hvizdem zachránilo domácí po rohovém kopu hned nadvakrát břevno!

 

Vyšehrad i nadále působil pasivním dojmem a prim hráli hosté. Winter se činil, zachránil domácí proti hlavičce Jiřího Petrů. Pak už přišly chvilky Petra Putze, ten se nejprve zastřeloval nepřesným pokusem, ale v 66. minutě, když se prosadil hlavou po rohovém kopu - 0:1. Domácí to neprobralo, jedinou velkou příležitost měl do konce utkání pouze hostující Matějka, který ztroskotal na skvělém Winterovi.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - D. Matějka [-] , J. Macej [-] (46. I. Komjatý [-] ) , T. Nosek [-] (78. M. Písačka [-] ) , J. Kvída [-] - F. Drobílek [-] , L. Volešák [-] (78. J. Heřman [-] ) , D. Smolák [-] (81. T. Madej [-] ) , P. Pilík [-] , J. Doležal [-] - M. Strnad [-] (69. J. Prosek [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] (76. J. Kalaš [-] ) , V. Hron [-] (89. P. Pavlík [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] (86. M. Kovařík [-] ) , M. Novák [-] , M. Pávek [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 44. J. Macej , 58. V. Winter - 69. V. Svoboda .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - PRŮCHA Miroslav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.