0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:15

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice doplatily na slabé zakončení


Branky


30. E. Adjei , 51. M. Turek
0

Benešov na rozdíl od soupeře svých možností naplno využil a odvezl si cenné vítězství...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jiří Pojar (PR klubu, web fotbal.domazlice.cz): V dnešním 8.kole ČFL se Jiskra představila v Postřekově, protože nepřevzala kvůli nedostatkům trávník od firmy, která realizuje jeho výstavbu na městském stadionu na Střelnici. Bohužel se ve čtvrtek nouzově přistál vrtulník LZS na ploše a vjela na ní i sanitka. Což trávník opět poškodilo.Proto se dál uvidí v jakém stavu bude trávník, zda se na něm bude moct odehrát mistrovské utkání 15.10 od 16:00 h, kdy má Jiskra hostit FC MAS Táborsko B. Trenéři měli kompletní kádr, až na potrestaného gólmana Švihoříka, který byl vyloučen v Litoměřicích. Od začátku nastoupil místo Bezdičky Hrubý a ve druhém poločase se vrátil do sestavy i Fořt. Jiskra byla po většinu utkání lepším celkem, vytvořila si tolik šancí, které by stačilo na několik utkání, ale hostujícího gólmana Erika Beníka jí osud nedopřál překonat.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - J. Blažek [-] (86. D. Lešek [-] ) , J. Piroch [-] (57. P. Fořt [-] ) , M. Hrubý [-] (46. M. Hejda [-] ) , L. Roubal [-] , M. Braun [-] , M. Špírek [-] (57. P. Došlý [-] ) , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] , D. Černý [-] (71. D. Bezdička [-] )

SK Benešov
E. Beník [-] - Z. Vrňák [-] , J. Laštovka [-] (90. D. Zoubek [-] ) , P. Kucalas [-] , E. Adjei [-] , L. Braný [-] - M. Kučaba [-] (67. M. Večera [-] ) , D. Farkaš [-] (76. M. Bohata [-] ) , M. Turek [-] (71. L. Balata [-] ) - J. Zákostelský [-] , S. Ibe [-] (86. I. Afanasenko [-] )

ŽK: 85. M. Bauer , 89. D. Lešek - 76. L. Braný , 90. M. Bohata .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.