Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

15.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

7.0

FOTO: Konečně pauza, oddychli si v Sušici


Branky


0

S nulou na kontě přezimují fotbalisté Sušice. Tuto nelichotivou statistiku v posledním zápase 15. kola zařídily Sedlčany, které se po přestávce třikrát prosadily a ze západu Čech si odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Umělka dělala problémy

Sušičtí fotbalisté ani v posledním podzimním představení nedokázali bodovat, i když ještě po poločase drželi bezbrankový stav. Mohl za to především umělý trávník, na kterém se díky špatnému počasí hrálo – Tatran se po celou půli nedokázal srovnat s místním povrchem a mockrát Gilla v bráně domácích neohrozil.

 

Do prostoru mezi tři tyče mířili konkrétně jen Brotánek s Lípou, s oběma pokusy však neměl sušický brankář problém. Střely Vystyda, Sirotka a Kdolského pro změnu prolétly nad břevnem. Největší šanci prvního dějství měl Sirotek, kterého kolmicí oslovil obránce Řehák. Osamocený Sirotek však také přestřelil. Domácí hráči zase na Capoucha nevypálili ani jednou a v závěru prvního poločasu na nich bylo jasně vidět, že jim už ubývají síly.

Sušickým došly síly

S taktikou roztáhnutí hry do stran vstoupili Sedlčanští do druhé půle a už tak unavené Sušické rozebrali. První gól vstřelili v 57. minutě, když Repetný nacentroval na Luboše Soldáta a ten přeloboval vyběhnuvšího Gilla. Za pět minut byl znovu blízko gólu Sirotek, ale Gill se vyznamenal parádním zákrokem.

 

V 73. minutě kroutil hlavou Repetný poté, co neproměnil jasnou gólovku po Lípově pasu. O šest minut později už měli hráči Tatranu větší klid v duši – oba hráči si spolupráci zopakovali a Jaroslav Repetný zvýšil na 0:2. Za chvilku oslovil střídající Krůta Michala Kdolského a tahoun záložní řady Sedlčan upravil skóre na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „A-tým hrál zápas na umělé trávě a doufal, že by to mohlo konečně vést k bodovému zisku. Vstup do zápasu se našemu týmu povedl. Vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které, ale bohužel nikdo nedokázal proměnit. Ve druhé půli ovšem hosté předvedli neuvěřitelnou lekci z produktivity a ze čtyř střel na bránu vstřelili tři branky. Hráči si tak mohou oddychnout, nabrat síly a hlavně se uzdravit. Jaro bude těžký boj, ale i ve fotbale, jako všude jinde, je všechno možné.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Hrálo se na umělé trávě, na což jsme si museli zvyknout a prvních dvacet minut nám to dělalo problémy. První poločas byl takový bez šancí s naší mírnou převahou. Druhý poločas jsme jasně vyhráli, kdy jsme dali tři branky a tak odjíždíme spokojeni. Děkujeme fanouškům za podporu během celého podzimu! Vyzdvihl bych Jakuba Čejdu.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Hrubec [-] , M. Bachroň [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] (82. J. Skála [-] ) , J. Králík [-] , M. Vrhel [-] , T. Klíma [-] (72. P. Hubáček [-] ) , J. Kysilka [-] , T. Fuchs [-] (35. J. Brabec [-] ) , T. Vichr [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] (82. M. Valenta [-] ) , P. Lípa [-] , L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] - M. Kdolský [-] , J. Čejda [-] , L. Soldát [-] (64. D. Krůta [-] ) , J. Repetný [-] - M. Sirotek [-] - M. Dvořák [-] (79. M. Hájek [-] )

ŽK: 21. P. Hrubec - 53. L. Brotánek , 71. J. Vystyd .
Hráči zápasu: J. Čejda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Miroslav - ŠTUK Jaromír, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.