Ostrov vlétl na Roudné a slaví tři body


Branky


0

V první půlhodině rozhodli západočeští hráči o svém vítězství, když zaražené Roudné jasně přehráli a díky dvěma slepeným gólům si připravili pohodlný náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený nástup Ostrova

Cesta do Ostrova jako by předznamenala problémy, které hráče Roudného v propršeném odpoledni ještě potkají. Kvůli potížím s autobusem jim totiž na rozcvičení zbývala pouhá půlhodina a na projevu Jihočechů to zkrátka bylo znát.

 

Domácí na ně totiž vlétli a snažili se udeřit co nejdříve. Už v 8. minutě měl tutovou příležitost Diviš, jenže sám před gólmanem Hřebejkem zklamal a poslal míč těsně vedle tyče. I nadále byli Západočeši lepší a vytvářeli si více gólových šancí.

 

Skóre otevřeli ve 27. minutě. Tolar si stoupl k exekuci standardní situace z levé strany a svým centrem přesně oslovil Jana Lišku, který umístil hlavičku ideálně do roudenské klece. Za další tři minuty bylo pro hosty ještě hůř. Ostrovští totiž vybojovali balón po chybné rozehrávce hostů a na konci rychlé akce byl Martin Matoušek.

 

Když už se domácí těšili do kabin, aby se trochu ohřáli a odpočinuli si, přišla kontaktní branka Malšanů. Ve 42. minutě se totiž nejvýš vyšrouboval Martin Tušer a zadělal na drama ve druhé půli.

Diviš potvrdil výhru

Západočeši se náhle začali bát o výsledek a působili rozháraně. Roudné bylo na balónu častěji a v útočné fázi jim také pomohlo vysunutí špílmachra Otepky, který režíroval snahy Malšanů o vyrovnání. K němu měl nejblíže Havel, ale přestřelil.

 

Výhru pro domácí tak stvrdil až v 76. minutě Jakub Diviš, když se k němu po brejkové situaci a následné skrumáži ve vápně odrazil míč a útočník Ostrova už věděl, jak s ním naložit.

 

Foto: Facebook FK Ostrov



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov, z.s.
Trenér I. Filip: „Pro nás důležité tři body, udělali jsme pro ně vše. Musím pochválit mužstvo, bojovalo o každý metr, jak se říká, jezdilo po zadku. Myslím si, že jsme si vítězství zasloužili. Vyzdvihl bych v obraně Lišku, v záloze hrál velice dobře Matoušek a v útoku se zápas povedl Divišovi.“




Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šimeček Libor - BAUM Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.