1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólový půst Jankova pokračuje, tentokrát vybojoval alespoň bod


Branky


0

Desáté divizní kolo připravilo pro tým z malé jihočeské vísky cestu do hlavního města, přesněji do Vokovic, kde sídlí SK Aritma Praha. Ta se drží v horní polovině tabulky a i proti Jankovu pomýšlela na plný bodový zisk. Ten se však k radosti Jankovských nekonal. Zápas skončil bezbrankovou remízou, která utnula sérii proher týmu Ivo Čecha. Duel rozhodovaly penalty. Po jedenácté sérii se z bodu navíc radovala Aritma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřišly šance, natož góly

Jankov se na cestu vydal v sobotu brzy ráno s cílem ukončit dvě nelichotivé série. Tu první, po pěti prohrách v řadě, bodovým ziskem ukončil. Tu druhou, bez radosti ze vstřeleného gólu, nikoliv. I tak ale získaný bod z pražské půdy má pro Jankov velkou cenu.

 

Samotný zápas přinesl pramálo zajímavých, natož gólových příležitostí. Vyrovnaný průběh hry se odehrával převážně mezi šestnáctkami obou celků a gólmani Aritmy i Jankova byli zcela bez práce. Pavelec musel párkrát zasahovat proti několika centrům letících do jeho blízkosti, Stareček na druhé straně v úvodní půlhodině kontroloval dva nepřesné střelecké pokusy Šebelky.

 

A tak jediná výraznější příležitost přišla v domácím podání po akci v 38. minutě, kdy dostal trochu více prostoru v pokutovém území Troníček, leč jeho střela skončila v náruči Pavelce.

Pořádkovo břevno

Druhá půlka mnoho zlepšení nepřinesla. Oba týmy se potýkaly s tristní finální fází, která gólové šance jen ztuha mohla probudit z hlubokého spánku. Výjimku utvořila 57. minuta, kdy po centru Květoně hlavičkoval Maione, ale Pavelec opět stál na správném místě.

 

Hosté v posledních zápasech dopláceli na mizernou koncovku, v podstatě i na vypracovávání si šancí. Ve Vokovicích si však jednu stoprocentní vypracovali. V 78. minutě střídající Pořádek vybojoval míč na levé straně, z úhlu postupoval sám na Starečka, vypálil a orazítkoval břevno domácí branky. Zdali mohl ještě přihrávat na lépe postaveného Šebelku, ví asi jen on, nicméně tato akce gólem neskončila a oba týmy si po skromném menu rozdělily po bodu.

Souboj gólmanů pro Starečka

O ten druhý si to pak rozdaly v penaltovém rozstřelu. Vyvrcholení přišlo až v jedenácté sérii, ve které rozhodovali samotní gólmani. Hostující Pavelec zaváhal, naproti tomu Stareček poslal balón sebevědomě k tyči a zajistil Aritmě druhý bod!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Pro diváky asi moc záživný fotbal nebyl. Bez gólů a skoro i bez šancí. Neodehráli jsme povedený zápas, soupeř dobře bránil a my se nemohli k bráně dostat, vypracovali jsme si minimum příležitostí. Finální přihrávka nám nevycházela. V pokutových kopech nás podržel brankář Stareček, když čtyři penalty soupeři chytil a jedenáctou i sám proměnil. Tím zároveň říkám i našeho nejlepšího hráče, protože všichni ostatní zahráli hluboko pod své možnosti.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Vyrovnané utkání, které gól nepřineslo. Blízko k němu měl Roman Pořádek, který deset minut před koncem trefil břevno. Hráli jsme dobře, bod z Aritmy je určitě plusový. Škoda penaltového rozstřelu, který rozhodovali gólmani. Bohužel ani do třetice jsme neuspěli...“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] (64. I. Bogár [-] ) , C. Maione [-] , O. Rybka [-] , M. Pivrnec [-] (64. V. Gajecký [-] ) , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] (51. F. Podobský [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] - J. Šebelka [-] , L. Voráček [-] , D. Maršán [-] (85. J. Zajíc [-] ) , M. Rytíř [-] (90. M. Popelka [-] ) , M. Boček [-] , M. Šulc [-] - T. Smékal [-] (74. R. Pořádek [-] )

ŽK: 80. C. Maione , 90. M. Ambrus , 90. J. Troníček - 16. M. Šulc , 42. T. Smékal , 47. D. Maršán .
Hráči zápasu: J. Stareček - J. Šebelka , M. Kroneisl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.