0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mizérie Jankova v koncovce trvá


Branky


0

Jankov se po čtyřech zápasech bez bodové úrody dostal do nelichotivé pozice a tak trochu i pod tlak. Navíc z dosavadních divizních utkání v domácím prostředí ještě neokusil radost z výhry. To vše chtěl změnit v neděli, jenže do Precis arény zavítala rozjetá Dobříš, která měla za sebou tři výhry v řadě. Tu poslední se silným Motorletem. A na jihu Čech si připsala další vítězství, když dvěma góly v rozmezí tří minut zasadila Jankovu úder, na který nedokázali svěřenci Ivo Čecha reagovat, alespoň ne gólově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé údery

432 minut. Tak přesně takhle dlouhá je série Jihočechů bez gólové radosti. Nelichotivá bilance, díky níž se jen obtížně sbírají body. Aktuální střeleckou pohodu, respektive spíše nepohodu, potvrdili Jankovští proti Dobříši. Během devadesáti minut si vypracovali dostatek šancí, a to i těch vyložených, avšak po konci utkání v kolonce vstřelených branek znovu svítila nula!

 

Přitom domácí nezačali špatně a velkou příležitost si vypracovali už po čtyřech minutách. To se hezkou kombinací blýskli Bürger, Šebelka a Fajtl, posledně zmíněný nacentroval do pokutového území, kde se k balónu dostal Rytíř, bohužel střelou nad z malého vápna Jankovskému obecenstvu mnoho radosti neudělal. O to více, když po pár minutách ukázali kvalitu v zakončení hostující útočníci.

 

V 9. minutě prošel příliš jednoduše do vápna Maryška, míč posunul na Martina Valsu, který ho uklidil přesně k tyči z dosahu marně se natahujícího Pavelce - 0:1. V 12. minutě přišel na útočné polovině snadno o balón Šebelka, hostům po zisku stačilo jedenáct vteřin, aby krásný brejk přetavili Štěpánem Maryškou v druhý gól - 0:2. Maryška měl další možnost o dvě minuty později, kdy se pěkně opřel do centru z pravé strany, jenže tentokrát přestřelil.

 

V 18. minutě se po centru Sedlice dostal k hlavičce Lošek, ale Šedivý v hostující bráně byl připraven. Další nadějný útok Jankova vzal v zakončení na svá bedra Iliev, ale ani on si na Šedivého nepřišel. V 39. minutě měl práci na druhé straně Pavelec, který musel likvidovat hlavičku Junka. O snížení se před odchodem do kabin snažil ještě Sedlic, ale přízemní střelou na pozorného Šedivého nevyzrál.

Jankovské trápení

V úvodu druhé půle opět pozlobilo jankovskou obranu velice kvalitní útočné duo Maryška - Valsa. Prvně jmenovaný nahrával, Martin Valsa zakončoval, ovšem Aleš Pavelec předvedl výborný zákrok a míč za svá záda nepustil. Tím jakoby nastartoval tlak svého týmu, který byl po většinu druhé půle k vidění. Hru oživil veterán Šulc, jenž v poločase nahradil zraněného Sedlice a na hřišti byl vidět.

 

Například v 53. minutě po jeho přihrávce měl největší šanci zápasu Smékal. Dostal se sám před Šedivého, ale na svých loňských pětadvacet branek nenavázal a z hostujícího strážce branky udělal hrdinu. Poté dvakrát zazlobili také Středočeši. Tvrdou ránu Šraina chytil Pavelec, hlavička kapitána Talůžka do branky nemířila. To na druhé straně připravil Šulc pro své spoluhráče další tutovku, tentokráte pro Loška, který ovšem pěkný Šulcův centr před poloodkrytou brankou nedokázal trefit.

 

Střeleckou smůlu po Bočkově centru neprotrhl ani v 85. minutě Smékal. O minutu později se do dalšího přesného centru Bočka opřel nádherně Zajíc, ale v hostující brance čaroval Šedivý. Ten dokázal zneškodnit o několik vteřin později také střelu Voráčka. I proto si mohl po zápase užít radost nejen z vítězství svých barev, ale i vychytanému čistému kontu, které si tentokráte musel opravdu vychytat.

 

Pro Jankov jde o ohranou písničku. Herně to není úplně špatné, až na zápas s Doubravkou vyloženě nepropadl, ale trápení a mnohdy i neschopnost v koncovce mu brání v získávání lepších výsledků.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Co dodat? Zápas jsme neodehráli špatný, jen nás provází obrovská krize v koncovce. Soupeř měl svojí kvalitu, kterou potvrdil v 9. a 12. minutě pěknými góly. My jsme si ve druhém poločase vytvořili velký tlak, měli tři, čtyři gólovky, ale aktuálně nám to tam bohužel nepadá. Snad tuto krizi brzy překonáme a odpíchneme se k lepším výsledkům. Gratulujeme Dobříši k vítězství a děkujeme hostujícím fanouškům, že společně s těmi našimi dodali zápasu skvělou atmosféru!“

MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): „Dva diametrálně rozdílné poločasy. V první půli jsme předvedli hezký kombinační fotbal. Hráče uklidnily dva rychlé góly a několik šancí jsme neproměnili. V úvodu druhé půle jsme mohli získat třígólový náskok. Domácí přidali a měli více ze hry a hrozil nám kontaktní gól. Naštěstí však nás podržel gólman Šedivý a Jankov neproměnil několik vyložených šancí.“



Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] (88. M. Popelka [-] ) , L. Fajtl [-] - J. Šebelka [-] (32. T. Smékal [-] ) , D. Maršán [-] , M. Rytíř [-] , V. Bürger [-] (43. M. Boček [-] ) - R. Iliev [-] (57. L. Voráček [-] ) , P. Sedlic [-] (46. M. Šulc [-] )

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] (75. D. Pokorný [-] ) , J. Rychlík [-] , V. Weber [-] - F. Dort [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] (63. O. Puchmajer [-] ) , M. Puchmajer [-] - M. Valsa [-] (88. J. Horáček [-] ) , Š. Maryška [-] -

ŽK: 15. V. Bürger , 60. F. Lošek .
Hráči zápasu: J. Šedivý , R. Talůžek , M. Valsa .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.