0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeňští těžili z nejhoršího výkonu Jankova v sezóně


Branky


0

Po čtvrté v historii zamířil z Plzně na jih Čech, přesněji do jankovské Precis arény, tým Doubravky. A zdá se, že tato trasa bude pro Plzeňany celkem oblíbená. V předchozích třech vystoupeních v Jankově dvakrát Doubravka zvítězila, jednou remizovala. Nyní se zde představila po osmileté přestávce, nicméně na jejím úspěšném vystoupení se nic nezměnilo. Domácí tým jí nekladl příliš velký odpor, a tak se všechny body zcela zaslouženě stěhovaly na západ Čech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozby po centrech

Po dvou porážkách v řadě čekal na tým trenéra Ivo Čecha další velice silný protivník. Jestliže však v předchozích dvou zápasech mohl Jankov odcházet ze hřiště s hlavou nahoře, tentokrát si musejí hráči sáhnout do svědomí, co pro úspěch byli ochotni udělat. Doubravce nebyli důstojným soupeřem a podlehli jí jednoznačně 0:3.

 

Přitom samotný začátek duelu nasvědčoval tomu, že by se mohl hrát vyrovnaný duel. Jenže vše zhatila 12. minuta, kdy vyslal centr do pokutového území Jankova Künstner, od Jirkovského nohou se míč smolně odrazil k Janu Peterkovi, který míč uklidil pod břevno - 0:1. Od tohoto okamžiku bylo na trávníku pouze jedno mužstvo. Jankovští nestíhali, nebyli schopni podržet míč, natož vytvořit si nějakou gólovou, ani střeleckou příležitost.

 

Oproti nudícímu se Bouzkovi v hostující brance se musel v té domácí Hejníček otáčet. Zasahovat musel proti pěkné střele Krejčího, kterou vytěsnil na rohový kop. Právě rohové kopy byly silnou zbraní Senca. V 23. minutě po jednom z nich hlavičkoval těsně vedle habán Krejčí. V 26. minutě se situace opakovala. Rohový kop zahrával Sýs, míč tentokrát propadl k nohám Davida Nováka a hosté vedli o dvě branky - 0:2.

 

Kombinačně zdatně silní hosté dovedli poločas do dvougólového vedení, jelikož domácí jim příliš velký odpor nekladli. V kolonce střel Jankova na branku svítila po pětačtyřiceti minutách velká nula...

Slabý výkon Jankova pokračoval

Výrazné zlepšení po změně stran nepřišlo, ale o něco málo lepší to ze strany Jihočechů přece jen bylo. Jenže veškeré naděje jim vzala 56. minuta, kdy Doubravka znovu udeřila a znovu z rohového kopu. Sýs centroval, další vysoký fotbalista Petr Knakal hlavičkoval - 0:3. To už v brance Jankova stál Aleš Pavelec, jenž v poločasové přestávce nahradil zraněného Hejníčka.

 

Mimo čtyřech rohových kopů, ze kterých však nebylo lautr nic, bylo před hostující brankou v podstatě pusto. O změnu se postaral střídající Šebelka, jenž potáhl balón po pravé straně, nasměroval ho do šestnáctky na nabíhajícího Ilieva, z jehož hlavy putoval nad branku. Velká sláva byla v Precis aréně v 77. minutě. To se o jedinou střelu do prostoru branky postaral Maršán. Hráč, který jako jediný z domácího výběru snesl přísnější měřítko. Střela to byla tvrdá, avšak pouze do náruče připraveného Bouzka.

 

V závěru rozehrávali Jankovští dva přímé kopy ze zhruba třiadvacetimetrové vzdálenosti, ale jak Smékal, tak poté i Šebelka vyzkoušeli pevnost sítě za brankou, zachycující míče před návštěvou nedalekého stáda krav.

 

Jankov podal nejhorší výkon v sezóně a Doubravce umožnil zisk tří bodů, aniž by musela předvést svůj veškerý um. Nejzářivějším momentem nedělního podvečera tak bylo předání daru dlouholetému činovníkovi a funkcionáři Jankova panu Milanu Kuklovi, jenž oslavil padesáté narozeniny a stal se čerstvým dědečkem vnoučka Ondry!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Podali jsme nejhorší výkon v sezóně a soupeři, který své kvality má, jsme body v podstatě darovali. Smutno je tak nejen na Letné po porážce Sparty v derby, ale i v Jankově. Nezbývá než se kousnout a v příštím utkání podat mnohem kvalitnější výkon!“




Sestavy


SK Jankov
L. Hejníček [-] (46. A. Pavelec [-] ) - M. Popelka [-] , V. Jirkovský [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] (73. P. Sedlic [-] ) - L. Voráček [-] (62. V. Bürger [-] ) , M. Boček [-] (62. J. Šebelka [-] ) , M. Rytíř [-] , D. Maršán [-] (82. L. Fajtl [-] ) - R. Iliev [-] , T. Smékal [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Petr [-] (77. D. Sedlák [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] , F. Kuťák [-] , J. Peterka [-] (62. J. Štěrba [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] (77. O. Konopásek [-] ) , D. Brabec [-] (73. F. Soukup [-] ) , P. Morávek [-] (84. M. Ungr [-] )

ŽK: 80. D. Maršán - 80. J. Štěrba .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Fojtík Martin - KVAČEK Jan, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.