Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Maryška dvakrát udeřil a Dobříš veze vítězství z Ostrova


Branky


0

Domácí mužstvo se sice dostalo už v osmé minutě do vedení díky Novotnému, Dobříš ale na nic nečekala a o dvě minuty později vyrovnala Maryškou. Po změně stran se hostující útočník trefil ještě jednou, když navázal na branku svého kolegy Valsy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď

Utkání mezi Ostrovem a Dobříší začalo pěkně svižně. Už v 8. minutě se přibližně z dvaceti metrů napřáhl Milan Novotný a nachytal v nedbalkách gólmana Šedivého. Ten neudržel balón pod kontrolou a kulatý nesmysl zastavila až síť!

 

Dobříš ale neotálela a v 10. minutě srovnala. Domácí mužstvo si špatně pokrylo hráče při standardní situaci, ke střele se dostal Štěpán Maryška a potvrdil současnou formu. Celý první poločas se hrál vyrovnaný fotbal s množstvím šancí na obou stranách, do pauzy se už ale skóre nepohnulo. 

Spalovači šancí

Vstup do druhého dějství měli mnohem vydařenější Ostrovští. V 52. minutě si centrovaný balón na malém vápně zpracoval Kobera, jenže zamířil těsně vedle tyče Šedivého brány. O chvilku později nastřelil pro změnu Tomáň z trestného kopu břevno! Hattrick nevyužitých šancí pak završil po hodině hry znovu Kobera, jemuž nevyšel pokus o přehození dobříšského brankáře.

 

A tak se znovu potvrdilo staré známé pravidlo. Hosté se soustředili na rychlé brejky a v 65. minutě se jim také jeden povedl. Dobříšští rychle utekli dopředu, z levé strany poslali přes celé vápno míč Martinovi Valsovi a ten neměl problém poslat svůj tým do vedení. V 70. minutě mohl srovnat Rašman. Už posílal míč do prázdné brány, když tu se náhle zjevil po skvělém přemístění z jedné tyče na druhou gólman Šedivý a vytěsnil míč mimo!

 

Pojistka pro Středočechy přišla o další dvě minutky později. Dlouhý nákop zužitkoval Štěpán Maryška a prostřelil brankáře Sütta. Festival zahozených šancí Ostrovských pak završil v 88. minutě Nerad, který neproměnil pokutový kop.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Myslím si, že jsme odehráli kvalitní utkání. Nemáme to štěstíčko, nedaří se nám, abychom vedli v utkání delší dobu. Měli jsme veliké šance, ale jak se říká - nedáš, dostaneš. Nezasloužili jsme si prohrát, celkově to byl pěkný zápas. Potřebujeme, abychom v zápase vedli a mohli změnit styl hry a nemuseli se pořád dřít na gól.“




Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [10.0] - J. Glanc [-] , M. Rašman [-] , J. Nerad [-] , J. Liška [-] - J. Horváth [-] (72. J. Diviš [-] ) , J. Pachta [-] (30. F. Tomáň [-] ) , M. Matoušek [-] (90. D. Horvát [-] ) , J. Tolar [-] , M. Kobera [-] (68. J. Vrba [-] ) - M. Novotný [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [10.0] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] , J. Horáček [-] - M. Puchmajer [-] , F. Dort [-] , V. Šrain [-] (85. V. Weber [-] ) - Š. Maryška [-] , M. Valsa [-] - J. Gregor [-] (17. P. Junek [-] )

ŽK: 60. J. Tolar .
Hráči zápasu: Š. Maryška .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.