2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran si v přesilovce pohlídal vítězství


Branky


0

Sedlčanští vedli už od třetí minuty, kdy se trefil Hájek. Velkou trhlinou v plánech Jankova bylo vyloučení Pořádka z 52. minuty, přesto však mohli Jihočeši skórovat, kdyby využili své šance. Pojišťovací trefu Sedlčan pak přidal útočník Němec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli navrch

Sedlčany před čtrnácti dny v domácím prostředí dokázaly na pokutové kopy porazit Motorlet, na který vyrukovaly náročným a důrazným stylem hry. Ve stejném duchu vstoupily do utkání také s Jankovem, navíc jim zahrál silně do karet velmi brzy vstřelený gól.

 

Již ve 3. minutě obdržel Soldát dlouhý pas na pravou stranu, zakouzlil s míčem, přihrál ho mezi malé vápno a penaltu a Martin Hájek trefil míč nechytatelně k tyči - 1:0. Povzbuzených domácích hráčů bylo plné hřiště a přicházely další šance. V 15. minutě střílel zblízka Soldát, Pavelec jeho tečovaný pokus zneškodnil. O tři minuty později měl tutovku na kopačce Haas, naštěstí branku Jankova těsně minul. Velké štěstí měl celek z jižních Čech i v minutě třiadvacáté, kdy Haas přiklepl balón proti noze Hájkovi, jehož střela orazítkovala tyč Pavelcovy branky.

 

Po třiceti minutách hry vedli domácí borci na střely 9:0, což je vševypovídající. Až po půlhodině hry se otrkali také Jankovští. Přidali na důrazu, zpřesnili kombinaci a rázem se v Sedlčanech hrál svižný a pohledný divizní fotbal. Zlepšený výkon Jihočechů do poločasu na vyrovnání nestačil, přesto dvě pološance po rohových kopech byly slibným znamením před druhou částí.

Červená karta hosty nezlomila

Ta začala rohovým kopem sedlčanského Kdolského a hlavičkujícího Vystyda mimo tři tyče. Pro hosty přišla obrovská komplikace v 53. minutě, kdy Roman Pořádek mimo dění hry absolutně zbytečně atakoval střelce branky Martina Hájka a po zásluze obdržel červenou kartu. Přesto rozhodnuto v žádném případě nebylo.

 

Jankovští v deseti srdnatě bojovali a vytvořili si i tři velké gólové příležitosti. V 56. minutě se za domácí obranu dostal Smékal, v zakončení zvolil přízemní střelu k tyči, kterou mu však domácí gólman Capouch stačil nohou vyrazit. V 65. minutě chyboval právě domácí kapitán v brance, jenž chybnou rozehrávkou vybídl ke skórování opět Smékala, ten tentokráte zvolil střelu nahoru, která sedlčanskou branku bohužel přelétla. Třetí tutovka přišla po rohovém kopu Milana Bočka v 75. minutě, na jehož centr si vyskočil Jakub Zajíc. Míč z jeho hlavy už mířil do sítě, když v hodině dvanácté perfektním zákrokem zakročil Pavel Capouch, domácí zachránce.

 

Hosté tři své vyložené šance neproměnili, a tak přišel ve fotbale zákonitý trest. Po akci na pravé straně se k balónu dostal v pokutovém území Dominik Němec a po několika odrazech ho dopravil do jankovské branky - 2:0. Do konce utkání chybělo deset minut. Pro oslabený Jankov nezáviděníhodná situace. Na bodový zisk to nestačilo, přesto za odvedený výkon od 30. minuty si alespoň jednu branku zasloužil. Vsítit ji mohl v 89. minutě střídající Iliev po Rytířově vysunutí, jenže Capouch se mu vrhl včas pod nohy a zakončení, které v brance neskončilo, mu velice ztížil a následně i zneškodnil.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov

Foto: David Štverák



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce T. Řehák: „Čekali jsme, že na nás Jankov nastoupí, ale v 3. minutě se nám povedlo z první šance vstřelit vedoucí branku, což bylo hodně důležité. Převahu jsme si udrželi po dobu prvních dvaceti minut, pak jsme ale z nepochopitelných důvodů vypnuli. I přesto měla první půle skončit 3:0, ale trápí nás proměňování šancí. Druhý poločas přišlo vyloučení hostujícího hráče. Místo toho, abychom si zápas pohlídali a drželi balón na svých kopačkách, nechávali jsme hrát hosty. Pár šancí tam z naší strany také bylo a naštěstí se jedna ujala. Zápas probíhal v sychravém počasí a nebyla to žádná pastva pro oči. Právě proto jsme rádi, že body zůstaly doma. Velké díky patří všem divákům, jak naši tak Jankovští vydrželi do posledního hvizdu a navíc vytvořili skvělou atmosféru. Celkově nám se Soldátem fungovala pravá strana.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „V první půlhodině nás domácí předčili v rychlosti a důrazu a zaslouženě šli do vedení. Poté se hra vyrovnala, a přestože nám byl vyloučen Roman Pořádek, i v deseti jsme sahali po vyrovnání. Jenže své šance jsme nevyužili a v závěru inkasovali druhou branku.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - J. Repetný [-] (65. P. Lípa [-] ) , T. Senft [-] (77. J. Čejda [-] ) , M. Hájek [-] (77. M. Sirotek [-] ) , L. Soldát [-] (87. F. Hofman [-] ) , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , P. Haas [-] (81. M. Valenta [-] )

SK Jankov
A. Pavelec [-] - M. Pancíř [-] (25. M. Boček [-] ) , J. Zajíc [-] , F. Lošek [-] , V. Jirkovský [-] (79. M. Šulc [-] ) , M. Popelka [-] - J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] (79. L. Voráček [-] ) , P. Sedlic [-] (73. R. Iliev [-] ) - R. Pořádek [-] , T. Smékal [-] (73. M. Rytíř [-] )

ŽK: 9. T. Řehák , 31. L. Soldát , 42. J. Vystyd , 72. M. Hájek - 33. D. Maršán . ČK: 52. R. Pořádek .
Hráči zápasu: T. Řehák , L. Soldát .
Počet diváků: 465. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.