4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov si z Prahy odvezl čtyřgólový příděl


Branky


0

Oslabení Jihočeši s mladým týmem neměli proti Aritmě šanci. Ta udávala tempo hry od prvních okamžiků a zaslouženě bere tři body za jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po pětadvaceti minutách bylo hotovo

Vokovičtí začali velmi aktivně a od prvních sekund se hrálo na jednu bránu. Už v 5. minutě se také měnilo skóre, když si na rohový kop Hrabáka vyskočil nejvýše Jakub Troníček. I nadále pokračovala Aritma v tlaku, Krumlov byl přikován k vlastnímu vápnu. Ve 22. minutě získal Troníček balón, vyvezl ho na polovinu hřiště a mezi rozestoupené obránce Krumlova poslal míč Carlo Maionemu, který si ho zpracoval, udělal jednomu ze stoperů kličku a prostřelil brankáře.

 

Neuplynuly ani dvě minuty a Aritma skórovala potřetí. Maione zachytil špatnou rozehrávku hostů a poslal do úniku Podobského. Domácí záložník našel Roberta Turáka a ten se před prázdnou bránou nemýlil. Kombinace jako z malého fotbálku slavila úspěch!

 

S přibývajícími minutami se hra začala vyrovnávat a dvakrát zahrozili také Krumlovští. Nejprve vystihli špatnou přihrávku Kozla a míč se dostal k Cardovi, jenž postupoval ze strany sám na bránu, trefil však pouze boční síť. Poté chyběl po Persánově centru půlmetr Peťulemu. 

Smolař Ambrus

Druhý poločas velkou změnu obrazu hry nepřinesl. Vokovičtí měli stále navrch a vypracovali si další slibné příležitosti. Po pravé straně utekl Maione a Ambrus byl blízko gólu, chyběla mu ale potřebná dávka štěstí. Tu neměl ani o chvilku později, když na zadní tyči před prázdnou bránou nastavoval placírku, míč k němu však nakonec nedoputoval.

 

V 60. minutě se Aritma dočkala čtvrté branky. Rybka vysunul Turáka, jenž udělal sedmnáctiletému Votýpkovi v bráně Krumlova kličku, a na poslední chvíli zasahoval na brankové čáře jeden z obránců! Z následného rohového kopu se trefil Jan Kozel a upravil na 4:0. Hra se opticky vyrovnala, ale Krumlovští se těžko dostávali do vápna domácích. Aritma ke konci pošetřila trochu sil a zvítězila rozdílem třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme vstoupili aktivně do zápasu. Soupeře jsme do ničeho nepustili, dali jsme brzký gól, který nás uklidnil. I nadále jsme přehrávali soupeře, dali jsme dvě branky. Řekl bych, že o osudu utkání se rozhodlo třetím gólem. Ve druhé půli jsme si výsledek pohlídali, škoda, že jsme nepřidali i další branky, šance na to určitě byly. Musím kluky pochválit, za rozhodnutého stavu jsme pracovali spolehlivě dozadu a soupeře jsme k ničemu nepustili. Jsme rádi, že jsme potvrdili „roli favorita“ a zápas zvládli. Vyzdvihl bych Carla Maioneho, byl to jeden z jeho prvních zápasů za nás, byl aktivní, dal gól, vypracoval spoustu příležitostí pro spoluhráče. Podali jsme kvalitní týmový výkon.“




Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Ambrus [-] , F. Podobský [-] (77. Z. Seidler [-] ) , C. Maione [-] , F. Turbák [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (82. V. Gajecký [-] ) , J. Kozel [-] , O. Rybka [-] (85. T. Horák [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Votýpka [-] - M. Svoboda [-] , D. Tůma [-] (61. J. Sekyra [-] ) , L. Mravec [-] (74. M. Švec [-] ) , F. Persán [-] , J. Carda [-] , J. Peťule [-] (80. L. Hofmann [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Matěják [-]

ŽK: 37. M. Ambrus , 56. O. Rybka - 3. M. Svoboda , 53. F. Persán , 69. L. Mravec .
Hráči zápasu: C. Maione .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - HALEŠ Vladan, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.