2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšané získali tři body proti Doubravce


Branky


0

Těžký zápas v tropickém počasí čekal na fotbalisty Roudného a Doubravky. Po gólech R. Otepky a Píši slaví Malšané výhru, která se však nerodila vůbec jednoduše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodinná spolupráce

Vstup do utkání mělo Roudné přímo parádní. Už v páté minutě se totiž k exekuci přímého kopu postavil O. Otepka, posunul míč svému tatínkovi a prudkou ránu Rudolfa Otepky zastavila až síť Bouzkovy klece. I nadále byli domácí aktivnější a zatápěli Plzeňanům. Dvakrát nebezpečně střílel Markytán a jednou to zkusil také obránce Kössl.

 

Jenže po dvaceti minutách jako by se něco zlomilo a otěže jednoznačně přebrala Doubravka. Kralovala ve středu hřiště a povedenými kolmicemi prověřovala obrannou čtyřku Malšanů. Párkrát se musel vytáhnout také gólman Konečný, jenž například ve 34. minutě parádně vychytal Morávka. Tři minuty před odchodem do šaten mohl uklidnit své spoluhráče Markytán, své sólo však završil jen střelou do padajícího Bouzka. 

Konečný svou bránu začaroval

Pět minut po začátku druhého poločasu byla Doubravka blizoučko vyrovnání, ale Knakal si vylámal zuby na skvěle chytajícím Konečném. A tak přišel trest na druhé straně. Samek utekl, ve vápně našel z druhé vlny nabíhajícího Jakuba Píšu a jeho dělovka skončila v síti! Plzeňští se ale nevzdali a i dál bojovali o zisk bodů. Pěkné příležitosti si vypracovali Knakal nebo Brabec, brána Roudného pro ně však byla v sobotním horkém odpoledni začarovaná.

 

Malšané si konec zápasu pohlídali a slaví cenné tři body. Především větší nasazení a chuť po vítězství zajistily domácím vítězství, protože fotbalově si byli oba soupeři vyrovnaní.



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Na začátek sezóny se hrál slušný fotbal. Naší prohrou se mi ale zápas hodnotí špatně. Soupeř měl větší vůli po vítězství, byl pohybově lepší a živější. Hned na začátku utkání šel do vedení, museli jsme dohánět. Vypracovali jsme si docela velké množství šancí, které jsme bohužel neproměnili. To spolu s naší menší vůlí a větší chutí soupeře rozhodlo. Dobrý zápas odehrál věkem ještě dorostenec Dušan Künstner.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Štěpánek [-] (54. D. Růžička [-] ) , M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] (78. P. Turek [-] ) , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] (87. J. Vogl [-] ) , P. Kössl [-] , D. Samek [-] (85. M. Otepka [-] ) , L. Havel [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] (83. S. Staněk [-] ) , M. Ungr [-] (73. O. Konopásek [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Morávek [-] , D. Sýs [-] (66. T. Navrátil [-] )

ŽK: 62. J. Píša - 59. D. Brabec .
Hráči zápasu: D. Konečný , R. Otepka - D. Künstner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kvaček Jan - FOJTÍK Martin, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.