Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 10:30

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

7.5

Zázemí

7.0

FOTO, VIDEO: Karlovy Vary otočily duel s Čížovou


Branky


42. M. Geňo , 60. M. Psohlavec - 26. M. Jirouš (p.)
0

Hosté sice vedli gólem Jirouše, do přestávky ale stačil srovnat kapitán Geňo. Po pauze pak Psohlavec rozhodl, že tři body zůstaly v lázeňském městě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní vstup do soutěže

Do nového ročníku Divize A vstoupila obě mužstva nervózně, což se projevilo i na obrazu hry. Zápas byl od úvodních minut vyrovnaný a hrálo se především ve středu hřiště. Ani jedno mužstvo se nevyvarovalo chyb, jako první za ně zaplatili domácí. V 26. minutě se totiž dopustili faulu ve svém pokutovém území a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Martin Jirouš, třetí nejlepší střelec minulé sezóny.

 

V závěru prvního poločasu sice byli Buldoci opticky lepším týmem, ale nedokázali si vytvořit nějakou výraznější šanci. Až přišla 42. minuta, Királyiho centr a karlovarský kapitán Marian Geňo vyrovnal na 1:1.

 

Pokutový kop Martina Jirouše

Obrat dokonán

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Bojovalo se o každý metr na hrací ploše a hru kouskovaly fauly. V 60. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Plechatý poslal pěkný centr na Martina Psohlavce a zkušený střelec hlavou zamířil do míst, kam se čížovský gólman Satrapa natahoval marně.

 

S přibývajícími minutami se ruku v ruce navyšoval také počet nadějných rychlých protiútoků, kterými hrozili domácí fotbalisté, a počet centrů a nakopávaných balónů směr Jirouš, což byl pro změnu hlavní způsob snahy Čížové o vyrovnání. Ani na jedné straně se však nic dalšího neurodilo, a tak Vary dokázaly udržet těsné vedení. Kaňkou na třech bodech je ale zranění stopera Jana Staňka z 87. minuty.

 

Zranění Jana Staňka



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „První soutěžní utkání, nervózní z obou stran. Snažili jsme se hrát kombinačně, ale Čížová má zkušené mužstvo, nedali nic zadarmo. Zápas byl spíš remízový, nám se ale povedlo naštěstí vstřelit druhý gól. Myslím si, že Čížová bude hrát letos vysoko, cením si tohoto vítězství, tři body jsou super. Pěkný a Királyi hráli dobře.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Neměli jsme Jandu, jeho přestup z Turecka je trochu komplikovaný. Neměli jsme Rozhoně, ten je na výcvikovém kurzu se školou v Chorvatsku. Věděli jsme, že soupeř má dva kvalitní útočníky a ti nám dali po jednom gólu. V podstatě měli dvě střely na bránu a dali nám dva góly, my jsme měli asi čtyři pět šancí. Byl to remízový zápas, myslím si, že jsme nešťastně prohráli. Mužstvo dáváme stále dohromady, bohužel se nám to nedaří stihnout k prvnímu kolu. Věříme ale, že to během čtrnácti dní dáme dohromady. Vary jsou těžký soupeř, obzvlášť doma, tam prohrávat nebudou. Překvapil mě brankář Satrapa, chytal dobře. Nový kapitán Held si odehrál také svoje a Nečas byl naším nejlepším hráčem směrem dopředu, byla na něj penalta.“



Počet diváků: 120. Rozhodčí: CICHRA Matěj - TRSKA Adam, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.