1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel opět musel rozhodovat o vítězi v kole. Lépe z něj vyšly Tuchlovice a berou dva body


Branky


0

V Tuchlovicích se hrál velice opatrný fotbal. Obě mužstva přistupovala k zápasu s respektem. Chyba zde nebyla absolutně žádoucí! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnost především

Do zápasu nastoupili oba týmy velice obezřetně, neboť povrch byl velmi zrádný. Balóny byly na mokré trávě rychlé a hráči si byli vědomi, že každá chyba může být záminkou pro soupeře ji potrestat. Utkání tedy v první půli bylo hrané spíše zezadu. Šancí bylo na obou stranách po málu. Domácí Tuchlovice se dostali do šance po chybě Jíloviště uprostřed hřiště, ale zakončení nebylo stoprocentní. Na straně hostí se šancí vyskytlo a malinko více, ale chyběla důslednost v zakončení. Pro diváky to byl velice nezajímavý fotbal. Velkou roli v tom hrál právě mokry podklad, který nedovolil hráčům jít do soubojů na plno. 

Vyrovnaný poločas

 

Prvních 15 minut ve druhé půli byli v primu spíše domácí Tuchlovice. Hosté se tak mohli pouze bránit a jedinou jejich spásou byly nákopy. Z těch po té vytěžili alespoň jedno břevno a mohli tak ukázat, že i oni umějí přejít přes obrané řady. Domácí si dokázali pár šancí ještě vytvořit, ale brankář Varecha svůj tým podržel a několika bryskními zákroky nechával Jíloviště stále ve hře. Do konce utkání byly poté výkony obou mužstev spíše vyrovnané. Hosté sice prostřídali celou svoji lavici, ale k oživení hry to bohužel nepřispělo. Oba trenéři tak už více méně tušili, že utkání budou muset rozhodnout penalty. 

Lepší neznamená vyhrát

Dalo by se říci, že psychicky lépe na tom byly hosté z Jíloviště. V penaltách byli jistější, brankář měl přehled. Osudným se jim stal až kop Moce, který se snažil překvapit Šimka. Ten ale jeho záměr doprostřed brány vystihl a zajistil tak svému týmu cenné 2 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Jan Kočí (kapitán Jíloviště): ,,Na penalty jsme byli kupodivu lepší než soupeř. Škoda, že Jonáš podcenil situaci a kopl to tak jak kopl"



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - M. Holan [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-] , L. Hajník [-] - M. Kedroň [-] (67. M. Brnovják [-] ) , V. Kraus [-] , M. Cabejšek [-] (46. S. Skořepa [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] - L. Hadrika [-] -

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - F. Janoušek [-] (62. T. Pecháček [-] ) , P. Kopřiva [-] (66. J. Moc [-] ) , K. Černý [-] , P. Staněk [-] (57. P. Kondráš [-] ) , V. Janoušek [-] , V. Šulc [-] (85. M. Jiráň [-] ) , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-] , H. Siegl [-]

ŽK: 58. M. Kedroň , 59. J. Nejedlý - 64. V. Šulc .
Hráči zápasu: V. Kraus , P. Hafenrichter - J. Varecha , H. Siegl .
Místo: AFK Tuchlovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.