0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči z Mnichova Hradiště přijeli s jasným cílem. Odvézt si 3 body a poodskočit Lhotě. Cíl byl splněn a kouč tak mohl rozdávat pochvaly


Branky


39. M. Jíra , 64. J. Horák , 65. M. Jíra , 85. R. Lakatoš
0

Tým SK Lhota zatím pronásleduje obrovská smůla. Ze šesti odehraných kol získali pouze jeden jediný bod. V utkání proti Mnichovohradišťskéhmu SK sice ukázali, že umí zabojovat, ale marně. Na druhé straně hřiště se tak hosté radovali z jasného vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecky slabších 45 minut

Hosté vstoupili do prvního poločasu utkání malinko dravěji, než domácí celek. Týmu z Mnichova Hradiště se naskytlo pár šancí, ale bohužel proměnili pouze jednu. Ve 39. minutě vybojoval balon senzačně hrající Pokorný, který připravil akci pro Maryšku uprostřed hřiště. Ten následně kolmicí vysunul Jíru a nebylo pochyb jak celá akce skončí (1:0). ,,Domácí se nedostali snad ani do jedné šance. Naše obrana pracovala neskutečně dobře. Nemohu k ní říct ani jednu výtku" zněla slova trenéra Jana Broschinského. V poslední minutě první půle šel ještě sám na golmana Razák, ale bohužel náskok svého týmu se mu nepodařilo zvýšit. Hosté tak šli do kabiny ,,pouze,, s jednogólovým náskokem. 

 

 

Brejky využity na 100%

I v druhé polovině utkání byli hosté od začátku aktivnější. Již ve 46. minutě se k zakončení dostal opět Jíra, ale balon netrefil zcela dle jeho představ a stav utkání tak zůstal nezměněný. Domácí tým nezahálel a snažil se dobývat pevnost z Hradiště. Přes dlouhé nakopávané balóny se hráči Lhoty pohybovali spíše na polovině soupeře, ten ale situací chytře využíval a vždy efektně přešel do brejku. 

 

Tato taktika se jim postupně vyplácela. V 64. minutě hosté vybojovali standardní situaci a zodpovědnost při ní na sebe vzal Horák. Proměnil (2:0). Necelou minutu poté opět Maryška vysunul parádní nahrávkou Jíru a ten již po druhé nechybil (3:0). V závěru utkání v 85. minutě se hosté vymanili z obrané pozice a přes učebnicovou kombinaci skrz celé hřiště se dostali do přečíslení tři na dva. Střídající Lakatoš společně s Tomašovem roztáhli hru do stran a uvolnili tak Maryšku. Ten po získání míče přihrál právě Lakatošovi, který přes zasekávačku vypálil levou nohou přímo do šibenice nad hlavou Kuta. Nádhera (4:0). 



Ohlasy k zápasu



Mnichovohradišťský SK
Jan Broschinský (trenér Hradiště): ,,Přijeli jsme s cílem bodovat, bodovat a bodovat. Podařilo se a body jsou naše. S výkonem mužstva jsem byl velice spokojený a musím opravdu pochválit naši obranu"



Sestavy


SK Lhota
P. Kut [-] - D. Danylych [-] (46. S. Jung [-] ) , R. Zlata [-] , O. Putík [-] (46. R. Neumann [-] ) , M. Šalamoun [-] (66. M. Zimerman [-] ) , M. Kudela [-] (66. L. Nachtigal [-] ) , M. Žahour [-] , Z. Podraný [-] , T. Vydra [-] , L. Primus [-] , R. Hejduk [-]

Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (87. P. Vegricht [-] ) , J. Špetlík [-] , D. Pokorný [-] , F. Razák [-] , J. Tomašov [-] (89. J. Svoboda [-] ) , F. Krejza [-] , M. Jíra [-] (76. R. Lakatoš [-] ) , J. Horák [-] , J. Bajer [-] (68. L. Havel [-] ) , J. Zajíček [-]

ŽK: 20. D. Danylych , 55. S. Jung - 42. J. Tomašov , 45. F. Krejza , 48. D. Pokorný , 56. J. Horák .
Hráči zápasu: M. Jíra , J. Maryška .
Místo: SK Lhota. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.